Η “ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ” ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΦΩΤΟ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤην Κυριακή 2 Νοεμβρίου θα στηθούν οι κάλπες για να ψηφίσουν τα μέλη και οι φίλοι της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη, Κίνηση Ελπίδας» και να αναδείξουν τη Νέα Διοικούσα Επιτροπή της παράταξης.

Αυτό αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της παράταξης στη συνεδρίασή της το απόγευμα της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου, στο Ξενοδοχείο «Διόνυσος». Οι κάλπες θα στηθούν στο «Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο». Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 10 το πρωί της Κυριακής 2 Νοεμβρίου και θα τελειώσει στις 3 το απόγευμα. Οι υποψήφιοι για τη Νέα Διοικούσα Επιτροπή που θα αναλάβουν να οδηγήσουν την παράταξη τα επόμενα χρόνια θα μπορούν να βάλουν υποψηφιότητα στην εκλεγείσα Εφορευτική Επιτροπή μεχρι και την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στις 2 το απόγευμα.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη και οι φιλοι της «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ». Την Εφορευτική Επιτροπή αποτελούν τα έξι εκλεγμένα σε όργανα του Δήμου μέλη της παράταξης, τα οποία μετέχουν αυτοδίκαια στη Νέα Διοικούσα και ο καθηγητής Γιώργος Αντωνόπουλος που ορίσθηκε και πρόεδρος της Επιτροπής. Συγκεκριμένα η Εφορευτική Επιτροπή αποτελείται από τους:

  1. Αντωνόπουλος Γιώργος
  2. Αποστόλου Δημήτρης
  3. Βαβάτσικος Θανάσης
  4.  Καμηλαράκη – Σαμαρά Μαίρη
  5. Κίτσας Παναγιώτης
  6. Παναγιωτακοπούλου Αγγελική και
  7. Τρίμμης Θωμάς.

Στην εισήγηση του ο επικεφαλής της παράταξης κ. Έκτορας Νασιωκας τόνισε πως «η Ανθρώπινη Πόλη είναι κίνηση που εκφράζει την ανάγκη για αλλαγή πορείας στα Δημοτικά πράγματα και ήρθε για να μείνει. Είναι αποφασισμένη να κάνει αποτελεσματική την παρουσία της από την πρώτη στιγμή. Να καταδείξει με ανάγλυφο τρόπο τη νέα νοοτροπία του πολιτεύεσθαι. Συναίνεση με θετική πρόταση και μετωπική σύγκρουση με εξαρτήσεις, συμφέροντα και λαϊκισμούς. Η Ανθρώπινη Πόλη», συνέχισε ο κ. Νασιωκας, «είναι παράταξη της βάσης και όχι κάποιας φωτισμένης ηγεσίας και σε αυτή τη βάση προσφεύγει για να αντλήσει δύναμη και νέες σκέψεις και ιδέες. Επέλεξε από την πρώτη στιγμή τη δημοκρατική οργάνωση από κάτω. Τώρα όλοι οι Λαρισαίοι και οι Λαρισαίες που μας τίμησαν στις εκλογές με την εμπιστοσύνη τους έχουν τη δυνατότητα να αυτοεπιστρατευτουν και να πρωταγωνιστήσουν στον καθορισμό της πορείας της παράταξης. Της δικής τους παράταξης. Της παράταξης που ανήκει σε αυτούς που την ίδρυσαν. Σε αυτούς που συνεχίζουν με μεγαλύτερη ακόμη ζέση και σε αυτούς που θα έλθουν να τους διαδεχτούν στο μέλλον. Είμαι αισιόδοξος», κατέληξε ο κ Νασιώκας, «πως οι φίλοι και τα μέλη μας θα κάνουν με τη συμμετοχη τους στις εκλογές της 2ας Νοεμβρίου ηχηρή παρέμβαση στα Δημοτικά πράγματα της πόλης μας. Θα αγκαλιάσουν την προσπαθεια δημοκρατικής αυτοοργάνωσης της παράταξης μας και θα ισχυροποιήσουν την Ανθρώπινη Πόλη για να μπορεί να παλέψει από καλύτερη θέση τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λάρισα και οι πολίτες μας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ