ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ – ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

???????????????????????????????Συνάντηση και ευρεία σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ελασσόνας ανάμεσα στον Δήμαρχο κ. Νίκος Ευαγγέλου και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, παρουσία πολλών εμπόρων.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εξετάστηκαν μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν η επαφή τους να είναι στενή και η συνεργασία τους διαρκής.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας κ. Δημήτρης Οικονόμου δήλωσε:

«Είναι αναγκαίο να προσεγγίζουμε όλοι μας, όλα τα θέματα που αφορούν την λειτουργία της πόλη μας, με νέες ιδέες και νέες προτάσεις, για να περάσουμε την πόλη μας, στη νέα εποχή.

Καταθέσαμε τις προτάσεις μας στον κ. Δήμαρχο, θέλω να πιστεύω ότι μας άκουσε με πολύ μεγάλη προσοχή και έναν μεγάλο προβληματισμό και απορία, για το πώς τόσα χρόνια, απλά πράγματα δεν έγιναν πράξη.

???????????????????????????????Η ανάπλαση του κέντρου της πόλης μας, των εμπορικών οδών, του κυκλοφοριακού, της ελεγχόμενης στάθμευσης, της καθαριότητας και του ευπρεπισμού, επιβάλλεται να είναι  άμεση, για να προδιαθέτει τον επιχειρηματία να επενδύσει στον τόπο του και τον καταναλωτή να την επισκέπτεται.

Θεωρώ ότι η νέα δημοτική αρχή, άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και τις λύσεις που προτείναμε, για την λειτουργία της πόλης μας, θέλω δε να πιστεύω, ότι θα δώσει άμεσες λύσεις σε όλα τα καυτά προβλήματα που τόσα χρόνια μας απασχολούν».

Με τη σειρά του  ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου τόνισε:

«Συνάντησα σήμερα εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της Ελασσόνας και άκουσα με μεγάλη προσοχή τα όσα είχαν να μου παρουσιάσουν. Είναι γνωστό πως προέρχομαι από τις τάξεις του εμπορικού κόσμου και τα όσα μου εξέφρασαν ήταν θέματα τα οποία έχω στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό.

Γνωστό είναι επίσης πως την προεκλογική περίοδο μιλήσαμε για συγκεκριμένες παρεμβάσεις στην πόλη της Ελασσόνας, με στόχο την αναζωογόνηση και της αγοράς.

Καταλήξαμε με τους φίλους εμπόρους πως η συνεργασία μας θα είναι σταθερή και διαρκής. Τους τόνισα πως η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή και τους εξέφρασα την πεποίθησή μου πως σύντομα θα υπάρξουν παρεμβάσεις οι οποίες θα ανακουφίσουν τα μαγαζιά τους, αλλά και ευρύτερα το κέντρο της πόλης.

Τέτοιου είδους συναντήσεις θα συνεχιστούν, αφού πρώτιστο μέλημά μας είναι η αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com