ΤΟ  ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΡΩΓΗ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

αμπελωναςΜία σημαντική πρωτοβουλία του Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα Η ΑΡΩΓΗ  που πήρε σάρκα και οστά τον Νοέμβριο του 2011 και λειτουργεί με την εθελοντική προσφορά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και την συγκινητική προσφορά ρούχων από τους κατοίκους του Αμπελώνα συνεχίζει για 4η χρονιά τη λειτουργία της.

ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ λειτουργεί σε νέο χώρο μεγάλο και ευρύχωρο του παλαιού Δημαρχείου Αμπελώνα  που παραχωρήθηκε από τη Δημοτική Ενότητα Αμπελώνα όπου διατίθενται δωρεάν ρούχα παιδικά – εφηβικά – γυναικεία – ανδρικά  & υποδήματα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Καλούμε όσους έχουν ανάγκη από ρούχα παιδικά – γυναικεία – ανδρικά & υποδήματα, να έρθουν στο «ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», προκειμένου να προμηθευτούν.

Ημέρα  & ώρες λειτουργίας  είναι:

Κάθε Πέμπτη   από 16:30  – 18:30 . Πρώην Δημαρχείο Αμπελώνα, 2Ος  όροφος.

Κάνουμε έκκληση επίσης σε όλους όσους διαθέτουν ρούχα που δεν τους είναι απαραίτητα να τα φέρουν στο Σύλλογο, ενισχύοντας  την προσπάθεια του Συλλόγου, να προσφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη  βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στη σημερινή δύσκολη συγκυρία.

Καλούμε όλους τους Αμπελωνίτες να έρθουν  κοντά στο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «Η ΑΡΩΓΗ» για μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε το χωριό μας  την  πιο εθελοντική & την πιο κοινωνικά ευαίσθητη πόλη, άρα πιο άμεση, πιο προσιτή, πιο ζωντανή, πιο ανθρώπινη.

Αρκετοί νέοι του Αμπελώνα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, ήρθαν  κοντά στο σύλλογο και δραστηριοποιούνται ήδη  περισσότερο σε θέματα νεολαίας και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα με την δική τους ενεργητικότητα και θέληση οι δραστηριότητες του συλλόγου θα αυξηθούν δίνοντας έναν τόνο αισιοδοξίας για το μέλλον.

Μία σημαντική πρωτοβουλία πήραν ήδη  οι νέοι του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του Αμπελώνα και θα βάψουν εθελοντικά αίθουσες διδασκαλίας , αύλειους χώρους , κάγκελα  και οτιδήποτε άλλο χρειασθεί. Ξεκινάνε λοιπόν οι νέοι δυναμικά και με αποφασιστικότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την οικογένεια Παπαλέξη Ηλία  για την προσφορά της στο σύλλογο τροφίμων αξίας 1000 Ευρώ στη μνήμη της κόρης  Παπαλέξη Βασιλικής προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Βρυοτόπου και του Αμπελώνα.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί την  κα Κουκούλη Κορίνα για την προσφορά της στο σύλλογο ποσού 200 Ευρώ στη μνήμη της κουμπάρας της Χασιώτη Βασιλικής.

Ευχόμαστε τέτοιες ενέργειες όπως αυτές που αναφέραμε παραπάνω να βρουν και άλλους μιμητές. Άλλωστε τους ανθρώπους πρέπει να τους αγαπάμε και τους προσφέρουμε τα πάντα όταν είναι εν ζωή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ