Ο Δ. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΝΕΟΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκλέχθηκε στη θέση του παραιτηθέντα δημάρχου Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 στις 7:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λάρισας. Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Ελασσόνας και παραβρέθηκε σε αυτή ο νυν δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου.

Ο κ. Ευαγγέλου υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα και του μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που συνεπάγονται τα νέα του καθήκοντα. Στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Επιμελητηρίου Λάρισας εκλέχθηκε ο πρόεδρος του τμήματος Υπηρεσιών, οικονομολόγος κ. Δημήτρης Παπαλέξης.

Η νέα σύνθεση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Λάρισας έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Δημήτρης Αδάμ

Α Αντιπρόεδρος: Σωτήρης Γιαννακόπουλος

Β Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Μούσιος

Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Παπαλέξης

Οικονομικός Επόπτης: Δημήτρης Οικονόμου

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ κ. Δημήτριος Παπαλέξης είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων, απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Staffordshire. Εξειδικεύεται σε θέματα ανάπτυξης και διαχείρισης επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λάρισας ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νικόλαο Ευαγγέλου, τόσο για την προσφορά του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Επιμελητηρίου, όσο και για την άψογη φιλοξενία του Δ.Σ. στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας.

Του εύχεται από καρδιάς κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ