ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ 6.500€ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α. Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ

κουκουτσηςΤο θράσος δεν έχει όρια. Και φαίνεται ακόμα μια φορά στη δήλωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση, ο οποίος παραπονιέται για τα χρήματα που παίρνει ως βουλευτής μιας και όπως λέει δεν φτάνουν!

Σε βίντεο που έχει στη διάθεσή του το Εθνος της Κυριακής ο βουλευτής Μεσσηνίας Δ. Κουκούτσης εκφράζει τον πόνο του, ότι δεν βγαίνει με τη βουλευτική αποζημίωση.

Η δήλωση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια κλειστής ομιλίας στα γραφεία της Τ. Ο. Νίκαιας τον Δεκέμβριο του 2012, όπου μάλιστα φαίνεται ο πυρηνάρχης Γιώργος Πατέλης να ανταλλάσσει φιλοφρονήσεις με τον βουλευτή ενώ μετά το τέλος της ομιλίας ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς και ο Δημήτρης Κουκούτσης συνομιλούν σαν δυο καλοί φίλοι.

Στο βίντεο ο Δ. Κουκούτσης, περιγράφει πώς αναγκάστηκε να αποδεχθεί το αυτοκίνητο που του έδωσε η Βουλή. “Εγώ έχω ένα αυτοκίνητο Suzuki. Όσοι ξέρουν από αυτοκίνητα, είναι ένα μικρό αυτοκίνητο, το οποίο όχι Καλαμάτα – Αθήνα δεν μπορεί να πάει(…) Αποδέχθηκα το αμάξι της Βουλής. Νιώθω και ασφάλεια, γιατί είναι και μεγάλο αυτοκίνητο. Εάν θα κοιτάξετε κάτω στην είσοδο, λυπάμαι που το λέω, είναι μια Μερσέντες”.

“Καίει τα άντερά της”

Η αποκάλυψη που συγκλονίζει όμως και αποτυπώνει την σκληρή πραγματικότητα είναι ότι ο Δημήτρης Κουκούτσης δεν τα βγάζει πέρα με τα λεφτά που παίρνει από τη βουλή.

“Τα χρήματα που παίρνουμε είναι 3.500 ευρώ. Τα 3.000 ευρώ πηγαίνουν στο κόμμα για τρόφιμα. Δεν τα παίρνει το κόμμα, εμείς τα διαχειριζόμαστε οι ίδιοι. Με τα 3.500 ευρώ, εγώ θέλω 1.200 ευρώ το μήνα τουλάχιστον 6 με 7 φορές να ανεβοκατεβαίνω Καλαμάτα ή να πάω οπουδήποτε αλλού (…) Αυτά τα χρήματα τα βάζουμε από την τσέπη μας. Η Βουλή μάς δίνει μέσα στα 3.500 ευρώ, 400 ευρώ για βενζίνη. Και τα αυτοκίνητα αυτά καίνε τα άντερά τους”.

Και μετά από όλα αυτά το τελικό χτύπημα έρχεται στο τέλος: “Οταν περάσει 20 ο μήνας γυρίζουμε ο ένας στον άλλον και λέμε, ρε, κανα δεκάρικο να φάμε;”

Ύμνοι στη Χούντα

Στο ίδιο βίντεο ο Δημήτρης Κουκούτσης δηλώνει πως είναι θαυμαστής της Χούντας και θα ήθελε ο στρατιωτικός γιος του να γίνει πρωθυπουργός.

“Πέντε ευέλπιδες κυβέρνησαν καλύτερα τη χώρα. Εύχομαι ένας από αυτούς να είναι και ο γιος μου μεθαύριο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ