ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΣΤΑ 81

620Πρώην πιλότος της RAF είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στη Βρετανία που έκανε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου – στην ηλικία των 81.

Η –τώρα πια- Ruth, που ονομαζόταν James, λαχταρούσε να γίνει γυναίκα από τα εννιά της χρόνια, και τελικά πραγματοποίησε αυτή της την επιθυμία το περασμένο καλοκαίρι.

Δέχεται επικρίσεις λόγω της ηλικίας της, αλλά η Ruth απαντά οτι πάντα ήξερε ότι ήταν σε λάθος σώμα, και οτι έχει ένα μόνο παράπονο σχετικά με την αλλαγή του φύλου της:  εύχεται να είχε μεγαλύτερο …στήθος.

Ως James, είναι διαζευγμένος πατέρας τριών παιδιών, και παππούς τεσσάρων.

Άρχισε να ζει ως γυναίκα πριν από τέσσερα χρόνια και στη συνέχεια έκανε θεραπεία με αυξητική ορμόνη. Το τελικό στάδιο της αλλαγής φύλου – της απομάκρυνσης των ανδρικών γεννητικών οργάνων – έλαβε χώρα τον Ιούλιο.

Η Ruth λέει: “Απολαμβάνω το γεγονός της αλλαγής. Το βασικό μέλημα στη ζωή μου δεν είναι να τριγυρνάω και να λέω «είμαι μια κυρία τώρα». Αλλά δεν πέρασε ούτε μια μέρα από τότε που ήμουν εννιά ετών που να μην πίστευα ότι ήμουν σε λάθος σώμα. Πάντα ένιωθα ότι ήμουν γυναίκα. Χάρη στο  γιατρό μου, προχώρησα. Μου είπε: «Πηγαίνε στην κλινική και κάντο.»”

mirror.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ