ΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΛΚΟΤΕΣΤ

alkotestΜε κάταγμα στη μύτη μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο ένας 47χρονος αστυνομικός της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων ,(ΟΕΠΤΑ) ,που στη διάρκεια ελέγχου με αλκοτέστ δέχθηκε χτυπήματα από έναν οξύθυμο νεαρό που βρέθηκε να έχει καταναλώσει περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπόμενο όριο.

Όλα συνέβησαν στις 2.30 τα ξημερώματα στην Πύλη Ιησού στη διάρκεια ενός τυπικού νυχτερινού ελέγχου από την ΟΕΠΤΑ. Ανάμεσα στους οδηγούς που σταμάτησαν για αλκοτέστ ήταν και ένας 26χρονος που ενώ πειθάρχησε στο να σταματήσει και να υποβληθεί σε έλεγχο μόλις βρέθηκε να έχει υπερβεί το όριο κατανάλωσης αλκοόλ και οι αστυνομικοί να του βεβαιώνουν την παράβαση, βγήκε εκτός εαυτού.

Άρχισε να βρίζει και να μοιράζει χτυπήματα στους αστυνομικούς, που μετείχαν στην ομάδα ελέγχου ,με το 47χρονο να είναι ο άτυχος που δέχθηκε την πιο δυνατή μπουνιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να προκληθεί κάταγμα στη μύτη του και να χρειαστεί η διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Ο 26χρονος φυσικά συνελήφθη καθώς ξετύλιξε όλο το «ταλέντο» του στο γρονθοκόπημα ενώπιον πολλών Ηρακλειωτών ,που ωστόσο είχαν σταματήσει στο σημείο και έκπληκτοι παρακολουθούσαν το νεαρό να χτυπάει τους αστυνομικούς.

Θορυβημένη από το περιστατικό είναι όλη η δύναμη της Αστυνομίας στο Ηράκλειο με τους συνδικαλιστικούς της εκπροσώπους να μιλούν για τους κινδύνους της δουλειάς τους και το φόβο του να ξεκινούν τη βάρδια τους και να μην ξέρουν αν και σε τι κατάσταση θα γυρίσουν στα σπίτια τους

ekriti.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ