ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ Η ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΑ

55lΗ Ναόμι Κάμπελ χρησιμοποιεί τη θέση της ως supermodel για να συμβάλλει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για τον ιό Έμπολα, διοργανώνοντας φιλανθρωπικές επιδείξεις μόδας που θα γίνουν τον επόμενο Φεβρουάριο στη Νέα Υόρκη, και στη συνέχεια στο Λονδίνο.

Η Βρετανίδα καλλονή, που έχει σπίτι στην Κένυα και συνεργάζεται με ορφανοτροφεία εκεί, ελπίζει ότι με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσει τα θύματα του ιού, και θα συμβάλλει στη διάδοση σημαντικών πληροφοριών σχετικά με τη νόσο.

«Φοβάμαι», παραδέχτηκε η Κάμπελ, την εξάπλωση της νόσου, προσθέτοντας ότι έχει σπίτι στην Κένυα και λειτουργεί ήδη τρία ορφανοτροφεία εκεί. Προσέθεσε ότι θέλει οι φιλανθρωπικές επιδείξεις μόδας να βοηθήσουν τα θύματα του ιού, αλλά και να εκπαιδεύσουν το κοινό, επειδή, «οι άνθρωποι δεν έχουν σαφή ιδέα για το τι είναι ο Έμπολα.»

Η Κάμπελ πρόσθεσε επίσης ότι μια μαύρη γυναίκα, νιώθει μεγαλύτερη ευθύνη για την καταπολέμηση της κρίσης του Έμπολα, και ότι ανησυχεί πολύ επειδή είναι άτομο που ταξιδεύει συχνά και σε πολλά διαφορετικά μέρη. ” Ο Έμπολα δεν κάνει διακρίσεις,” είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ