ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

1SWΑυτό το ξενοδοχείο στο Πεκίνο, που ονομάζεται Sunrise Kempinski Hotel, βρίσκεται σίγουρα σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες, και όχι μόνο…

Κοντά στο Σινικό Τείχος Mutianyu, με θέα τα Yanshan Όρη, το Sunrise Kempinski Hotel, βρίσκεται στην όχθη της λίμνης Yanqi, το όνομα της οποίας σημαίνει «Κύκνοι κατοικούν στη λίμνη,» σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο ανοίγει επίσημα στις 17 Νοεμβρίου, αλλά ήδη συγκεντρώνει κάποια σημαντική δημοσιότητα … ίσως επειδή έχει το σχήμα του ήλιου.

Με εννέα εστιατόρια, 306 δωμάτια και ένα χαλαρωτικό σπα, το Sunrise Kempinski Hotel, μαζί με το Yanqi Hotel και το Yanqi Island σχηματίζουν ένα συγκρότημα που περιλαμβάνει 14 εστιατόρια και μπαρ, ένα ιδιωτικό νησί, και το Kempinski Kids Club, όπου τα παιδιά μπορούν να κάνουν ζωγραφική προσώπου και μαθήματα μαγειρικής. Η τελευταία φάση του έργου χρειάστηκε 24 μήνες για να ολοκληρωθεί, και δούλεψαν 9.300 εργάτες.

"VFMLID=57048631"Το μπροστινό μέρος του Sunrise Kempinski Hotel μοιάζει με την ανατολή του ηλίου, και σύμφωνα με τους σχεδιαστές συμβολίζει την οικονομία της Κίνας, ενώ η πλευρά του μοιάζει με χτένι, που θεωρείται σύμβολο της τύχης.

Εξωτερικά είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό αφού καλύπτεται από δέκα χιλιάδες υαλοπίνακες που αντανακλούν στα κοντινά περίχωρα. Το ξενοδοχείο ανάβει ακόμα και τη νύχτα, με τη βοήθεια φώτων LED.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ