ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ασαΤον πρώτο του βαθμό εκτός έδρας, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, πήρε σήμερα ο Τύρναβος 2005 αποσπώντας ισοπαλία 0-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι παίκτες του Αγγ. Διγκόζη προσέχοντας την άμυνα και παίζοντας δυνατά αλλά όχι αντιαθλητικά στο κέντρο του γηπέδου, κατόρθωσαν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας ενώ αν είχαν και την τύχη με το μέρος τους στο 35’, θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Μιλουτίνοβιτς έξω από την περιοχή της Αναγέννησης βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση με τις δύο ομάδες να προσέχουν κυρίως τα μετόπισθεν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Αναγέννηση να πιέζει και μάλιστα στο 47’λεπτό σε πολιορκία διαρκείας στη περιοχή του Τυρνάβου, με πρωταγωνιστές τους Ρόβα, Τζέκο, Nikic και Μπουντούρη, ανάγκασε τον Πρίφτη σε επέμβαση για να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Πέραν όμως αυτής της φάσης ούτε η Αναγέννηση ούτε και ο Τύρναβος μπόρεσαν να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Τύρναβος

Αγγελος Διγκόζης:

Πρίφτης, Χαλούλος, Καραμανλής, Πεχλιβανόπουλος, Ζυγκερίδης (Γεωργίου), Νταντίδης, Τσούκαλος (Κισκαμπάνης), Solferino (Σκαθαρούλης), Milutinovic, Σαμαράς, Pokong.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ