Ο Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΙΤΗ ΑΘΛΗΤΗ Ν. ΤΣΙΚΟΥΡΑ

τσικούραςΣυγχαρητήρια επιστολή προς τον Τυρναβίτη αθλητή των δρόμων μεγάλων αποστάσεων Νίκο Τσικούρα, απέστειλε ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης, μεταφέροντας και τα συγχαρητήρια σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου. Στην επιστολή αναφέρει:

«Αγαπητέ Νίκο,

το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου, οι συμπολίτες σου, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος της ευρύτερης περιοχής μας και όχι μόνο, παρακολουθεί τις τελευταίες αγωνιστικές σου επιτυχίες, ως αποτέλεσμα μιας μακράς και σκληρής προσπάθειας, καθώς επίσης και πολλών προσωπικών θυσιών, στα πλαίσια της συνολικής αγωνιστικής σου διαδρομής.

Για μια ακόμη φορά το ήθος και η αγωνιστική σου δυναμική μας έκανε υπερήφανους. Όταν μάλιστα οι επιτυχίες αυτές κατακτώνται μέσα σε δύσκολες συνθήκες, αποκτούν τεράστια σημασία για σένα, την οικογένειά σου και για όλους μας.

Οι επιτυχίες σου το τελευταίο διάστημα σε μια σειρά σημαντικών αγώνων, όπως : 1η θέση στη γενική κατάταξη στον Ιπποκράτειο δρόμο (10 χλμ.) στη Λάρισα ανάμεσα σε 500 αθλητές, η 1η θέση στη γενική κατάταξη στον Ορειβατικό Αγώνα του Ολύμπου (16 χλμ.),  δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάζουν τον φίλαθλο κόσμο.

Ως Δήμαρχος Τυρνάβου μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου παραμένουμε έμπρακτα δίπλα σου, όπως σε όλους του αθλητές μας, γιατί και ο αθλητισμός ανήκει στις προτεραιότητες του Δήμου Τυρνάβου.

Ο Δήμος Τυρνάβου θα σταθεί αρωγός σε κάθε ανάγκη σου στο μέλλον ώστε απρόσκοπτα να συνεχίσεις το έργο σου.

Σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου δρόμου (42.195 μέτρα) που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 9 Νοεμβρίου 2014, καθώς επίσης και σ’ όλες τις μελλοντικές σου αθλητικές διεκδικήσεις (προσπάθειες)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ