ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

κουλιοςΕνα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων σε σχολεία του δήμου Τυρνάβου, προωθεί η αντιδημαρχία έργων, αξιοποιώντας τα υπόλοιπα της ΣΑΤΑ σχολείων του 2013 και του 2014, από την οποία εξασφαλίστηκαν κονδύλια ύψους 66.000 ευρώ.

Οι παρεμβάσεις αυτές που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε ένα μήνα αφορούν μονώσεις, υδραυλικές και σιδηρουργικές εργασίες, παρεμβάσεις στα συστήματα θέρμανσης αλλά και εργασίες ξηρής δόμησης.

Τα σχολεία στα οποία θα γίνουν παρεμβάσεις είναι το δημοτικό της Ροδιάς στο οποίο ήδη τοποθετήθηκε ψευδοροφή, τα δημοτικά 1ο, 3ο, 4ο και 5ο Τυρνάβου, το ΕΠΑΛ Τυρνάβου, τα δημοτικά 1ο, 2ο και 3ο Αμπελώνα και το δημοτικό Πλατανουλίων.

Τα συγκεκριμένα σχολεία επιλέχθηκαν ύστερα από καταγραφή που έκανε η αντιδημαρχία Εργων σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων και τις σχολικές επιτροπές και αφού ομαδοποιήθηκαν οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Κ. Κουλιός οι εργασίες θα συνεχιστούν και σε άλλα σχολεία του δήμου με τα χρήματα από τη ΣΑΤΑ σχολείων του 2015.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com