ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ…

ΠΑΡΤΙΠερισσότερα από 1.000 άτομα διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στο partry που διοργάνωσε το Durex για να γιορτάσει την ανάδειξη του Ηρακλείου ως την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ στο πλαίσιο του διαγωνισμού Durex Loveville με τη συμμετοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου, την παρουσία της Μαρίας Τσαγκαράκη και τις μουσικές του DJ Mark Angelo, αλλά και καυτά χορευτικά που διατήρησαν τη θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα.

H Ελευθερία Ελευθερίου ξεσήκωσε τα πλήθη με τη sexy παρουσία της ενώ τραγούδησε a cappella και ένα παραδοσιακό Κρητικό τραγούδι ξεσηκώνοντας τα πλήθη! Η ίδια δήλωσε: «Μια μαγική νύχτα, ένα μαγικό κοινό για ένα μαγικό προϊόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Durex που επέλεξε εμένα ανάμεσα σε τόσους Έλληνες καλλιτέχνες για να γιορτάσουμε μαζί με τους Κρητικούς τη νίκη τους στο διαγωνισμό Durex Loveville. Ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη ενέργεια, αγάπη και κέφι. Οι Κρητικοί ξέρουν πώς να διασκεδάζουν και χάρη στο Durex το απέδειξαν για μια ακόμη φορά!»

ΧΟΡΕΥΤΡΙΑΗ sexy Κρητικιά Μαρία Τσαγκαράκη, που φιλοξένησε τη βραδιά και ξεσήκωσε τους καλεσμένους δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανη που το Ηράκλειο, η πόλη από την οποία κατάγομαι, κέρδισε το διαγωνισμό Durex Loveville. Αλλά είμαι ακόμα πιο περήφανη που οι Κρητικοί έχουν επιλέξει την ασφαλή οδό…. χρησιμοποιώντας Durex.

Στα decks, όλο το βράδυ, βρέθηκε ο DJ Mark Angelo που ξεσήκωσε τους καλεσμένους και κράτησε το κέφι ψηλά μέχρι το πρωί. Ο ίδιος, ενθουσιασμένος από την συμμετοχή του στο πάρτυ δήλωσε: «Ενθουσιάστηκα από την πρώτη στιγμή που μου πρότειναν να συμμετέχω στο party Durex Loveville στο Ηράκλειο. Ανυπομονούσα να έρθω στο παρτυ γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν 100% επιτυχημένο χάρη στο Durex, μια μάρκα που όλοι γνωρίζουμε καλά. Το πλήθος ήταν θερμό όπως πάντα, αλλά ειδικά αυτή τη φορά ήταν πραγματικά φανταστικό λόγω και της διάκρισης της πόλης ως το πιο “καυτό” μέρος! Ανυπομονώ για το επόμενο Loveville party όποτε και αν γίνει. Η μουσική μας ενώνει – Τo Durex κάνει το σεξ διασκεδαστικό και ασφαλές.»

Στο πάρτυ συμμετείχαν και ζευγάρια από τη Βουλγαρία, την Αθήνα και τη Σερβία που κέρδισαν ένα VIP πακέτο μέσω του διαγωνισμού Durex Loveville στο Facebook. Και τα τρία ζευγάρια ταξίδεψαν στο Ηράκλειο για να συμμετέχουν στο παρτυ και δήλωσαν όλοι κατενθουσιασμένοι με το διαγωνισμό και το παρτυ!

Οι Κρητικοί γνωστοί για το θερμό χαρακτήρα τους, δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το διαγωνισμό, πρότειναν τη δημιουργία θεσμού για να γιορτάζουν κάθε χρόνο, αλλά και τη δημιουργία μνημείου στο κέντρο της πόλης για να θυμούνται για πάντα τη νίκη τους.

To Ηράκλειο ξέρει να κάνει σεξ και ξέρει και να το γιορτάζει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ