ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

γραφηΤο Stage, αυτό το χειμώνα, φιλοξενεί το «Εργαστήριο Δημιουργικής-Καταστροφικής Γραφής», που οργανώνει ο Γιάννης Αντάμης (συγγραφέας και τελειόφοιτος του μεταπτυχιακού «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας), σε συνεργασία με την ομάδα Anti-Narrative. Η πρώτη φάση του Εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί σε έξι δίωρες συναντήσεις, που θα γίνονται κάθε Τρίτη, 20:30 με 22:30, με πρώτη συνάντηση στις 21 Οκτωβρίου.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διερευνήσουν, να αναπτύξουν ή να καλλιεργήσουν περαιτέρω την ικανότητά τους να αφηγούνται ιστορίες και γενικότερα να εκφράζονται και να δημιουργούν στα είδη του έντεχνου και οργανωμένου γραπτού λόγου (πεζογραφία και ποίηση). Ωστόσο, επειδή ένας συγγραφέας ή έστω ένας καλός αφηγητής πρέπει καταρχάς να είναι και ένας σωστός αναγνώστης, το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής είναι, πρώτα από όλα, και εργαστήριο ανάγνωσης. Πράγμα που σημαίνει ότι, ακόμα και αν κάποιος δεν έχει συγγραφικές ανησυχίες ή φιλοδοξίες, μπορεί να το παρακολουθήσει, προκειμένου να αποκτήσει μια πιο στενή, ευχάριστη και ωφέλιμη επαφή με τον κόσμο των βιβλίων και της λογοτεχνίας.

Το πρόγραμμα του εργαστηρίου είναι προσαρμοσμένο στο χώρο όπου αυτό θα διεξάγεται. Πράγμα που σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες σε αυτό θα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν σε ένα κατεξοχήν μέρος όπου γεννιούνται ιστορίες, όπως είναι το μπαρ και η σκηνή του Stage, το οποίο τις ώρες των συναντήσεων θα λειτουργεί κανονικά για τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην διεύθυνση: adamis254@gmail.com και στο τηλέφωνο: 6972 311320

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ