4 ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

Αν είσαι παντρεμένος, οι πιθανότητες είναι, ότι είσαι τεμπέλης. Μπορεί να ακούγεται σκληρό και ασυνήθιστο, αλλά είναι αλήθεια. Οι έγγαμοι άνδρες, συνήθως, είναι πολύ τεμπέληδες άνδρες – και δεν μιλάμε μόνο για το κατέβασμα των σκουπιδιών- αφού μόλις παντρευτούν δεν κάνουν απλά πράγματα που έκαναν πριν.

Εδώ σας υπενθυμίζουμε 4 από αυτά τα απλά πράγματα που σταματήσατε εδώ και καιρό να κάνετε και ίσως πρέπει να ξαναθυμηθείτε.

1 Σταματήσατε να της κρατάτε το χέρι

Το να κρατάτε το χέρι της γυναίκας σας είναι κάτι που θα πρέπει να επιβάλλεται στα παντρεμένα ζευγάρια από το νόμο. Συνήθως οι γυναίκες πολλές φορές υπενθυμίζουν στους συζύγους τους τη συνήθεια αυτή που είχαν πριν το γάμο. Εισπράττουν αδιαφορία και στο τέλος εγκαταλείπουν.

Όταν πιάνετε το χέρι της γυναίκας σας της δίνετε την αίσθηση ότι ειλικρινά ενδιαφέρεστε γι ‘αυτή και ότι είστε υπερήφανοι που είστε εκεί μαζί της. Τελεία!

2 Σταματήσατε να περπατάτε δίπλα της

Συνήθως περπατάτε τόσο γρήγορα που βρίσκεστε μισό τετράγωνο μπροστά από τη σύζυγό σας. Δεν περπατάμε μπροστά από κάποιον με τον οποίο βγήκαμε έξω μαζί, ούτε σερνόμαστε πίσω του, γιατί τότε είναι σαν να του λέμε «γ@@@…σου». Ειδικά αν αυτό το άτομο είναι η γυναίκα σας.

3 Σταματήσατε να της ανοίγετε την πόρτα  

Το να συμπεριφέρεστε όμορφα σε μια κυρία είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης. Το θυμάσαι ή τα πολλά κουτάκια μπύρας όταν βλέπεις τα ματς σου σμίκρυναν τον εγκέφαλο; Άνοιξέ της την πόρτα, που να πάρει…

4 Δεν σχεδιάζετε ρομαντικές αποδράσεις και διακοπές

Οι γυναίκες θέλουν να πιστεύουν ότι τις σκέφτεστε. Θέλουν από καιρό σε καιρό να κάνετε κάποια ρομαντική κίνηση, όπως το να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, μόνο για τους δυο σας, σε ένα μέρος (οποιοδήποτε), όπου ένα παντρεμένο ζευγάρι μπορεί να περπατήσει κρατώντας τα χέρια, να πιεί λίγο κρασί, να φιληθεί μπροστά από την πόρτα του ασανσέρ σαν …δυο ξένοι μέσα στη νύχτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ