ΕΚΛΕΙΣΑΝ 2 ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

xvmaterhΜε μηχανήματα του δήμου η νέα δημοτική αρχή του Τυρνάβου προχώρησε σήμερα στο κλείσιμο δύο χωματερών εκ των οποίων η μία βρίσκεται δίπλα στα σπίτια στην περιοχή πίσω από τον Αριστέα και η άλλη στην περιοχή του Αγίου Θωμά.

Με τη σημερινή ενέργεια μπαίνει τέλος σε μία υγειονομική βόμβα δίπλα στα σπίτια κατοίκων του Αμπελώνα, που διαμαρτύρονταν εδώ και χρόνια χωρίς να βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους, αφού και η προσπάθεια να κλείσει η χωματερή πριν από 2 – 3 χρόνια έπεσε στο κενό, με δεδομένο ότι σε σύντομο διάστημα ασυνείδητοι εναπόθεταν και πάλι σκουπίδια στο χώρο.

Από το μέγεθος και την επικινδυνότητα της χωματερής είχε εντυπωσιαστεί και δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης ο οποίος επισκεπτόμενος την περιοχή ζήτησε εξοργισμένος το άμεσο κλείσιμό της. Σήμερα με αφορμή τις εργασίες κλεισίματος της χωματερής που θα ολοκληρωθούν αύριο ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρ. Τσιόπας τόνισε ότι η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να κλείσει όλες τις ανεξέλεγκτες χωματερές στο δήμο υπογραμμίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να δημιουργήσει νέες χωματερές επιβάλλοντας ακόμη και αυστηρά πρόστιμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμος είχε απευθύνει αίτημα στο διοικητή του στρατοπέδου για τη χρήση μηχανημάτων του στρατού για το κλείσιμο της χωματερής, αλλά προσέκρουσε στη γραφειοκρατία με δεδομένο ότι το αίτημα διαβιβάστηκε στο ΓΕΣ χωρίς μέχρι σήμερα να έλθει κάποια απάντηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ