ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕUROBANK ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Δ. ΑΔΑΜ

eurobank (Αντιγραφή)Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Τράπεζας ΕUROBANK κ. Χαράλαμπο Φύλλο και τη Διευθύντρια Τομέα Καταστημάτων Β. Ελλάδος της EUROBANK- Βοηθό Γεν. Διευθυντή κα Κων/να Παπαποστόλου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στις 10.00 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Αδάμ Δημήτρης στο γραφείο του στο Επιμελητηριακό κτίριο.

Από την πλευρά των εκπροσώπων της τράπεζας τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η πολιτική της τράπεζας είναι πελατοκεντρική και στόχος της είναι να δώσει στον επιχειρηματία να κατανοήσει ότι η τράπεζα βρίσκεται δίπλα του ποικιλοτρόπως , επενδύοντας στη σχέση μαζί του. Πρόθεσή της είναι να συμπορευτεί με τους επιχειρηματίες, να αξιολογήσει επιχειρηματικά σχέδια, να συμβουλεύσει αλλά και να υποστηρίξει ανάγκες, χρηματοδοτώντας υγιή επιχειρηματικά σχέδια.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αδάμ έδωσε έμφαση και αυτός με τη σειρά του στο ότι πολύ σημαντικό είναι να κατανοήσει ο επιχειρηματίας ότι οι τράπεζες δε στέκονται απέναντί του αλλά δίπλα του, συνοδοιπόροι στο δρόμο του.

Μεταξύ των παρευρισκομένων συμφωνήθηκε να συνδιοργανωθεί αρχές Δεκεμβρίου μία εκδήλωση στο κτίριο του Επιμελητηρίου , κατά την οποία στελέχη της τράπεζας θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν στους συμμετέχοντες τα χρηματοδοτικά προγράμματά της  και λοιπά εργαλεία .

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ