ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΟΣΕ

Τον ΔήμοFullSizeRender Τεμπών και συγκεκριμένα τον Ευαγγελισμό και την Ιτέα επισκέφτηκε σήμερα  κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ παρουσία του Προέδρου  & Διευθύνοντα Συμβούλου  κ. Κώστα Σπηλιόπουλου οπού εξετάστηκε η κατασκευή ενδιάμεσου προαστιακού Σταθμού στην περιοχή  .Κατά την επιτόπια επίσκεψη του κλιμακίου και στα δυο σημεία διαπιστώθηκε ως κατάλληλο σημείο κατασκευής του σταθμού η Ιτέα.
Η καταλληλότητα της συγκεκριμένης θέσης  και το χαμηλό κόστος κατασκευής λόγο της μορφολογίας του εδάφους θα βοηθήσουν παρά πολύ έτσι ώστε το αμέσως επόμενο διάστημα να κατασκευαστεί και να λειτουργήσει  άμεσα ο συγκεκριμένος σταθμός .

FullSizeRender(1)Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κολλάτος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άμεση ανταπόκριση της ΕΡΓΟΣΕ ,μετά από σχετική οδηγία του ΥΠΟΜΕΔΙ ,και δήλωσε ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ένα δίκαιο αίτημα των κάτοικων της περιοχής το οποίο φαίνεται να εκπληρώνεται και ταυτόχρονα να δημιουργεί συνθήκες μεγαλύτερης επισκεψιμοτητας καθώς η περιοχή παρουσιάζει έντονο ιστορικό ,αρχαιολογικό ,πολιτιστικό και επιστημονικό ενδιαφέρον αλλά και ικανοποιητική οικονομική δραστηριότητα .

Από την πλευρά  του ο κ. Σπηλιόπουλος  ζήτησε  από τις  αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου να κινηθούν άμεσα έτσι ώστε να υλοποιηθεί το παραπάνω έργο  για την καλύτερη  εξυπηρέτηση των κάτοικων του Δήμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ