ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

καθαριστριαΤην πρόσληψη, με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου, ενός ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, και συγκεκριμένα τον καθαρισμό του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής β/βαθμιας εκπαίδευσης του δήμου.

Για την πρόσληψη δεν  απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από  18  έως  65 ετών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν, τα κάτωθι δικαιολογητικά τα οποία θα ληφθούν υπόψη για την τελική επιλογή :

1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (για την απόδειξη ύπαρξης ανήλικων τέκνων)

3. Βεβαίωση ΟΑΕΔ (για την απόδειξη χρόνου ανεργίας)

4. Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα

5. Βεβαίωση Εντοπιότητας

6. Αποδεικτικό Πολυτεκνίας ή μονογονεϊκής οικογένειας

7. Ε1 & Εκκαθαριστικό Σημείωμα έτους 2014

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση : Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τυρνάβου Σταύρου Καράσσου 1 Τ.Κ. 401 00 Τύρναβος, απευθύνοντάς την είτε υπόψη του αρμοδίου υπαλλήλου κ. Μπαντραλέξη Παναγιώτη (τηλ. επικοινωνίας : 24923-50133), είτε υπόψη του κ.κ. Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Δευτέρα  27/10/2014

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων : α) στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση και β) στο 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ