ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: “ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ‘79”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυνέντευξη τύπου με αφορμή την πανελλήνια πρώτη παρουσίαση του αθλητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος από τα μέλη του τμήματος Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής κ.κ. Γ. Κωσταρόπουλο και Γ. Βαγιόπουλο.

«Το αθλητικό μοντέλο του ’79 καταρρέει την ώρα που η κρίση έφερε το ξεπούλημα αθλητικών εγκαταστάσεων και δομών», υποστήριξαν οι ομιλητές εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην οικονομική πολιτική του ΕΑΚΛ που «…  ρίχνει τα βάρη σε γονείς και σωματεία».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους τα μέλη του τμήματος τόνισαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επικεντρώνεται στον αθλητισμό ως κοινωνικό αγαθό για τον άνθρωπο,  πάνω από τα κέρδη ενώ  όπως υπογραμμίστηκε μέσα από διαβούλευση και συλλογή εμπειριών θα καταρτισθεί και το πρόγραμμα του κόμματος.

Σημειώνεται ότι αύριο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει διαδοχικές επαφές με τη διοίκηση του ΕΑΚΛ, το δήμαρχο Λαρισαίων και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αθλητισμού και  το δήμαρχο Τυρνάβου προκειμένου να ενημερωθεί διεξοδικά για την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα του αθλητισμού, ενώ η παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος θα γίνει στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου, στις 11.00 το πρωί,  στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ