ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

YPE (Αντιγραφή)Θετικά ανταποκρίθηκε η 5η ΥΠΕ στο αίτημα του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τερψιθέας, προκειμένου το ιατρείο να λειτουργεί σε καθημερινή βάση. Ως γνωστόν, όπως εξήγησαν τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, αλλά και ο Πρόεδρος του  κ. Νικόλαος  Μπόνιας, το Ιατρείο εξυπηρετεί όχι μόνον κατοίκους της Τερψιθέας αλλά και γειτονικών συνοικιών της Λάρισας, όπως είναι της Φιλιππούπολης και της Νεάπολης Λάρισας.

Από την πλευρά του ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, αντιμετωπίζοντας με κατανόηση το παραπάνω αίτημα, αποφάσισε την στήριξη του Ιατρείου με έναν ακόμη ιατρό για λίγες ημέρες, μέχρι που να δοθεί οριστική λύση στο θέμα με την πρόσληψη των επικουρικών ιατρών στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, που τελεσφορεί προσεχώς.

Στην συνάντηση με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Σχεδιασμού, Διοίκησης και Εξυπηρέτησης πολιτών του Δήμου Λαρισαίων  κ. Γιώργιος Σούλτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τερψιθέας κ. Νικόλαος Μπόνιας, και τα μέλη του Τοπικού Συμβούλιου κκ. Θωμάς Μιγδάνης και Αστέριος Τζιλάκας, καθώς και στελέχη της ΥΠΕ.

Τέλος, μεταξύ του αντιδημάρχου κ. Γιώργου Σούλτη και του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Λάζαρου Μακρή συμφωνήθηκε η συνεργασία να επεκταθεί και σε άλλα  θέματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ Δήμου Λαρισαίων και ΥΠΕ με κοινό γνώμονα τις βέλτιστες υπηρεσίες υπέρ των πολιτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ