ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Ο ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

442Στη σύλληψη ενός από τους σπουδαιότερους αθλητές μπάσκετ της χώρας μας προχώρησαν αστυνομικοί στην Πάρο. Συγκεκριμένα, η αστυνομία συνέλαβε τον Φάνη Χριστοδούλου.

Πρώην εργαζόμενος στην κατασκευαστική εταιρία του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα είχε καταθέσει δικαστική προσφυγή εναντίον του. Ο αντίδικος του, υπήκοος Αλβανίας, είχε πάθει ηλεκτροπληξια και προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας αποζημίωση για το εργατικό ατύχημα, καθώς έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Η ασφαλιστική εταιρεία του έβγαλε αποζημίωση 100.000 ευρώ την οποία δεν αποδέχτηκε και τελικά, πέτυχε την έκδοση δικαστικής απόφασης υπέρ του για χρηματική ικανοποίηση της τάξης περίπου των 280.000 ευρώ, με παράλληλη απόφαση προσωποκράτησης στην περίπτωση της μη καταβολής τους.

Ο Φάνης Χριστοδούλου κρατήθηκε για δύο ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα της Πάρου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε: «Είμαι στη διάθεση του κράτους. Ακόμη και στη φυλακή θα μπω για ένα χρόνο».

kontranews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ