ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΗΣ»

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΧοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου και παρουσία της υφυπουργού Υγείας κ. Κατ. Παπακώστα εγκαινιάστηκε απόψε στο πανέμορφο νεοκλασικό της οδού Μανωλάκη, το «Εργαστήρι Ζωής» του ΟΚΑΝΑ.

Πλήθος κόσμου, τοπικοί παράγοντες και εκπρόσωποι φορέων παρέστησαν στην τελετή των εγκαινίων που έκρυβε εκπλήξεις και ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ακούσματα τζαζ και οπερέτας στον αύλειο  χώρο του φωτισμένου κτιρίου.

Σε δηλώσεις της η υφ.Υγείας κ. Παπακώστα τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:” Συγκινούμαι βαθύτατα που χάρη στο όραμα κάποιων ανθρώπων και με τη βοήθεια της πολιτείας δημιουργήθηκε μία κυψέλη ζωής. Το μήνυμα απόψε είναι ένα, ενισχύεται η προοπτική για κοινωνική ενσωμάτωση νέων ανθρώπων που πάλεψαν και παλεύουν για τη ζωή τους”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕνθουσιασμένος και ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Μιχ. Κατρίνης, ο οποίος έκανε λόγο για ένα «μικρό θαύμα». Άνθρωποι με μεράκι, όρεξη και πίστη έκαναν το όραμα πραγματικότητα και τους ευχαριστούμε γι’αυτό, δήλωσε στους δημοσιογράφους.

«Είναι ένας στόχος που δε σταματά, επεκτείνεται για να αγκαλιάσει όλη την πόλη. Ευχαριστούμε όσους στήριξαν την προσπάθεια», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ «ΟΡΦΕΑΣ»  κ.Ευαγγελία Λιακούλη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

loading...