ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 38

kariatidaΚαι αίφνης όλοι το ρίξανε στο σκάψιμο, ενίοτε δε ΚΑΙ στο θάψιμο ακροατή μου. Όλη η δόξα, όλη η χάρη και ένα αρχαίο πνεύμα αθάνατο να περιφέρεται ανέμελα ανάμεσά μας!! Βάλε και λογάριασε υποψιασμένε μου. Από Σρόιτερ μέχρι Πρετεντέρη και « κάνε ταμείο».

Αμφίπολη (κατά κόσμον… αμφίβολη), Παρθενώνας, Μουσείο Ακροπόλεως (έτσι για να ξαλεγράρουμε λίγο) και πάει λέγοντας.

Και από κοντά και η Αμάλ! Που γιατί Κλούνει και όχι Αλαμουντίν και δώστου σκάψιμο η … δημοσιογραφική σκαπάνη (ανάθεμα την ανατροπή μου, ανα-γούλα μ’ έπιασε και μάλιστα με ρίσκο μετά τις … αβάντες του Αντώνη).

Που τα’χω χάσει, δεν το κρύβω. Που να το φανταστώ η «εκπομπούχα» στο ένα χέρι το μικρόφωνο και με το άλλο να απομακρύνουν τα χώματα από τον τύμβο Καστά?

ΟΙ ΣΚΑΠΑΝΕΙΣ!!!

Ποιος είναι ο νεκρός οέο? Είναι ο τάδε, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και ο δείνα. Άσε ρε, μου το «σφύριξε» εμένα  ο Πλούτωνας, πρέπει να είναι γυναίκα, να σε αποστομώνει ο συνάδελφος-μακρινός απόγονος Σλήμαν με ύφος Περιστέρη και κροτάφους Παναγιωταρέα.

Τι να πρωτοσχολιάσεις? Μελίνα που μας χρειάζεται…

Υ.Γ Έφυγε και ο Μπαρμπής γαμώτο. Ωραία θα τα’χωνε…

Η εκπομπή προτείνει ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ (Η Προδοσία, αν προτιμάτε), με τη φωνή της τελευταίας «Ελληνίδας θεάς» Μελίνας Μερκούρη, σε στίχους και μουσική του σπουδαίου Μάνου Χατζιδάκι, από το δίσκο του ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.

Καλή μας ακρόαση…

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ