ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Από τη σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων στο φαράγγι της Κλεισούρας έχασε τη ζωή του ο Λεωνίδας Σταθόπουλος, που πρόσφατα υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο γνωστός πρώην πολιτευτής της Χρυσής Αυγής , που πρόσφατα απασχόλησε την τοπική επικαιρότητα μετά την παραίτηση του από το κόμμα, είναι ο νεκρός από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο στο φαράγγι της Κλεισούρας, μετά από σφοδρή σύγκρουση δυο οχημάτων.

Ο Λεωνίδας Σταθόπουλος, από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την πολιτική, οργανώθηκε σε ακροδεξιούς σχηματισμούς και αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία στελέχη του εθνικισμού στην Δυτική Ελλάδα.

Υπήρξε στέλεχος της Χ.Α. μεταπήδησε στο ΛΑ.ΟΣ. και επανέκαμψε στη Χ.Α. τα τελευταία χρόνια και ουσιαστικά έγινε ο πολιτικός καθοδηγητής της Οργάνωσης στη Δυτική Ελλάδα, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής το 2012 και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης το 2013.

Μόλις πρόσφατα διαφοροποιήθηκε από τις κεντρικές επιλογές της ηγεσίας της Χ.Α. και υπέβαλλε την παραίτηση του. Ήταν μια ηχηρή παραίτηση που έτυχε μάλιστα πανελλαδικής προβολής.

Εργάζονταν για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως ασφαλιστής. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

news247.gr