ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΝΝΑΒΗ ΑΞΙΑΣ 5.000 €

ΠΡΟΒΑΤΟ2Το πιο παράξενο γεύμα της ζωής του δοκίμασε ένα κοπάδι από πρόβατα, καθώς όταν βγήκαν για βοσκή στα όρια τους αγροκτήματος του ιδιοκτήτη τους, ένα εξ αυτών εντόπισε επτά μαύρες σακούλες οι οποίες, προφανώς, είχαν μια ιδιαίτερη οσμή.

Αφού κατάφερε να ανοίξει μια από αυτές, όλο το υπόλοιπο κοπάδι προβάτων ακολούθησε και τελικά τα πρόβατα κατανάλωσαν κάνναβη, αρίστης ποιότητας, αξίας περίπου 5.000 ευρώ (4.000 λιρών Αγγλίας).

Όπως αναφέρει ο Indypendent ο ιδιοκτήτης των προβάτων, στην κομητεία Σάρρεϋ της Αγγλίας, είδε τα ζώα του να πέφτουν στο έδαφος ζαλισμένα, με τα πόδια στον αέρα, επιλέγοντας τη “σιωπή των αμνών”.

ΠΡΟΒΑΤΟ1Βλέποντας τα απομεινάρια του γεύματος τους, κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία, σύμφωνα με βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, πιστεύει πως κάποιοι έμποροι ναρκωτικών είχαν αφήσει τις σακούλες με την κάνναβη, πιστεύοντας πως δεν κινδυνεύουν να γίνουν αντιληπτοί ούτε καν από ένα πεινασμένο κοπάδι προβάτων.

ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Πάντως δεν είναι το μοναδικό περιστατικό αφού πριν από λίγο καιρό ένα κοπάδι με πρόβατα οδηγήθηκε σε έκταση για να βοσκήσει, αλλά αντί για απλά χόρτα και φυτά, βόσκησε κάνναβη, με αποτέλεσμα να μαστουρώσουν τα τετράποδα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις Μουριές του Νομού Κιλκίς, με τα πρόβατα να βόσκουν σε παράνομη φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης. Εκεί, ένας 45χρονος καλλιεργούσε παράνομα χασίς και παπαρούνες για την παραγωγή οπίου.

Ο βοσκός που δεν πίστευε αυτά που έβλεπε, βρήκε τον ιδιοκτήτη της φυτείας και μετά από καταγγελία, ο τελευταίος συνελήφθη και θα περάσει από δίκη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com