ΣΟΚ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΙΡΑΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΙΔΕ

7RMΣάλος έχει ξεσπάσει μετά το άκουσμα της είδησης ότι η δημοσιογράφος Σερένα Σιμ (Serena Shim) σκοτώθηκε σε… «τροχαίο» λίγες μόνο ώρες μετά αφού η κυβέρνηση της Τουρκίας την είχε κατηγορήσει για… κατασκοπεία!

Η Σερένα Σιμ ήταν απεσταλμένη του αγγλόφωνου δικτύου του Ιράν Press TV και μετέδιδε όλο το τελευταίο διάστημα από τα σύνορα Συρίας – Τουρκίας στην Κομπάνι.

Οι αναφορές της όμως για την στάση των Τούρκων δεν άρεσαν στην κυβέρνηση του Χαλίφη Ερντογάν και την κατηγόρησαν για κατασκοπεία.

Σήμερα που έφευγε από την περιοχή μετά την εντολή των τουρκικών αρχών σκοτώθηκε σε.. τροχαίο.

Στο συγκλονιστικό βίντεο από το Press TV μπορείτε να δείτε την Σερένα Σιμ, που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ήταν ανεπιθύμητη στην Τουρκία.

«Δεν τους άρεσαν οι αναφορές μου για τον τουρκικό στρατό που βοηθά το Ισλαμικό Κράτος. δεν τους άρεσε ότι μίλαγα με την αντιπολίτευση στην Τουρκία» εξηγούσε στην τελευταία της εμφάνιση λίγο πριν την σκοτώσουν.

Πριν από λίγο σε ανακοίνωσή του το PressTV τόνισε ότι η Σερένα δεχόταν απειλές για την ζωή της από τις τουρκικέ μυστικές υπηρεσίες.

Τέλος τα «τροχαία» ατυχήματα ήταν η αγαπημένη μέθοδος των στρατιωτικών καθεστώτων που κυβέρνησαν την Τουρκία την δεκαετία του ΄80 και του ΄90 που φαίνεται ότι τα θυμήθηκε ξανά το καθεστώς Ερντογάν.

tribune.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ