ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

παεΗττα στην έδρα του με 1 – 0 γνώρισε σήμερα ο Τύρναβος από τη Ζάκυνθο, την ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, η οποία στους δύο αγώνες εκτός έδρας που έδωσε κατόρθωσε να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης.

Παρά την υπεροχή της η ομάδα του Τυρνάβου δεν μπόρεσε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει γκολ αν και βρέθηκε πολύ κοντά στην επιτυχία στο 13’ όταν ο Σολφερίνο ύστερα από σέντρα του Ποκόνγκ έπιασε την κεφαλιά την οποία επέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου για να φτάσει η μπάλα στον Χαλούλο η κεφαλιά του οποίου βρήκε το δοκάρι. Η μπάλα επέστρεψε και πάλι στον Σολφερίνο που την έστειλε άουτ από κοντά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε οι παίκτες του Αγγελου Διγκόζη έπαψαν να είναι απειλητικοί με αποτέλεσμα να αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων οι παίκτες της Ζακύνθου που έφτασαν στο γκολ στο 71’ με κεφαλιά του Κρσμάρεβιτς.

Το γκολ ξύπνησε τους παίκτες του Τυρνάβου που πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς να το πετύχουν ενώ στο 90′ ακυρώθηκε γκολ του Γεωργίου ως οφσάιτ.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Χαλούλος (74′ Γεωργίου), Πεχλιβανόπουλς, Σαμαράς (59′ Σκαθαρούδης), Καραμανλής, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Ποκόνγκ, Στεργιανός, Τσούκαλος (53′ Όττα), Σολφερίνο.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Ουνγιαλίδης, Τσόπελας, Φωτιάς, Καλλιβωκάς, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου, Αποστόλου (58′ Λέκκας), Βαρέλα, Ευθυμιάδης (90′ Πέττας), Χατζησάββας (85′ Κρολ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ