ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ….

995Αν νομίζετε ότι είχατε κακή εμπειρία με κάποιο ραντεβού σας μέσω Διαδικτύου, δεν γνωρίζετε τι πέρασε αυτός ο άνδρας από την Καλιφόρνια.

Μια γυναίκα συνελήφθη στο Thousand Oaks κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου όταν πυροσβέστες την έβγαλαν από την καμινάδα ενός σπιτιού. Είχε προσπαθήσει να μπει στο σπίτι και κόλλησε, ανακοίνωσε η αστυνομία.

r7gΟ ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε συναντήσει τη γυναίκα, σε ένα διαδικτυακό τόπο γνωριμιών, είχε βγει μερικές φορές μαζί της, και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη σχέση. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η γυναίκα επιχείρησε να μπει στο σπίτι του.

Δυστυχώς, τα ραντεβού μέσω διαδικτύου, μπορεί να οδηγήσουν σε τρομακτικές καταστάσεις και δεν έχει σημασία αν είστε άνδρας ή γυναίκα, είπε μια εμπειρογνώμονας.

“Οι άνδρες νομίζουν ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για θέματα ασφάλειας, αλλά, προφανώς, μια γυναίκα στην καμινάδα αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο.”

“Θα πρέπει να προστατεύετε τον εαυτό σας επειδή δεν ξέρετε ποιος είναι στην άλλη πλευρά του υπολογιστή, μέχρι να τους συναντήστε πρόσωπο με πρόσωπο. Να μη πηγαίνετε αγνώστους κατευθείαν στο σπίτι σας. Να προστατεύετε το μέρος που ζείτε,” πρόσθεσε.

“Τα περισσότερα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία μας έχουν τα ονόματα μας συνδεδεμένα με αυτά, και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορούν να πάρουν πληροφορίες από αυτά. Δυστυχώς, στην εποχή μας είναι πολύ εύκολο να εντοπίσεις κάποιον.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ