Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ

kol3Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή η 10η γιορτή ακτινιδίου που διοργανώνει ο δήμος Τεμπών με στόχο την προβολή και την ανάδειξη του προϊόντος που συμβάλει αποφασιστικά στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, οι βουλευτές Μ. Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας, Δ. Γελαλής και Φ. Σαχινίδης, ο αντιπρόεδρος  του Α.Σ. Πυργετού Αθ. Ευθυμίου  και ο προϊστάμενος του τμήματος Ποιοτικού -Φυτοϋγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας Δ. Σταυρίδης.

kol1Από την πλευρά του ο δήμαρχος τεμπών Κ. Κολλάτος στη σύντομη ομιλία του αφού αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνει η δημοτική αρχή για τη στήριξη των καλλιεργητών ακτινιδίου, τόνισε ότι στόχος της γιορτής που θα συνεχιστεί και θα εξελίσσεται είναι να κάνει γνωστό το προΊόν που μπορεί να σώσει δυναμική ώθηση και να εξασφαλίση απασχόληση στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις εκδηλώσεις που ολοκληρώθηκαν με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά συγκροτήματα του μορφωτικού συλλόγου Πυργετού και Συκουρίου, κάλυψε τηλεοπτικά  η εκπομπή του ALPHA « επιστροφή στο χωριό», εκπομπή η οποία θα μεταδοθεί μέσα στο Νοέμβριο.

Σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων οι γυναίκες του συλλόγου  και τα μέλη του συνεταιρισμού προσέφεραν ακτινίδια και γλυκίσματα από ακτινίδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ