ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣΜε αφορμή δηλώσεις στελεχών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου (Δευτέρα 20/10/2014), από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με απογοήτευση παρακολουθούμε την αγωνιώδη προσπάθεια της ηγεσίας της Λαϊκής Συσπείρωσης να «πληγώσει» την Συμπαράταξη Λαρισαίων και τη νέα Δημοτική Αρχή, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις.

Την ώρα που ο Δήμαρχος Λαρισαίων καλείται στην Εισαγγελία και στο πειθαρχικό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης αντιμετωπίζοντας ποινικές και πειθαρχικές κατηγορίες και το ενδεχόμενο της έκπτωσης, την ώρα που θα έπρεπε να συγκροτηθεί ένα ευρύτατο μέτωπο των δυνάμεων που βγήκαν μπροστά στον αγώνα για την  υπεράσπιση της Αυτοδιοίκησης και των εργαζομένων ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης, την ίδια ώρα επέλεξε η ηγεσία της Λαϊκής Συσπείρωσης  να επιτεθεί κατά μέτωπο στη νέα δημοτική αρχή και το δήμαρχο, συνεχίζοντας την τακτική με την οποία κινήθηκε από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διοίκησης του Δήμου.

Ούτε λέξη για την παραπομπή του δημάρχου στον εισαγγελέα και στο πειθαρχικό, ούτε μια φράση στήριξης σ’ αυτόν τον αγώνα.

Έχουμε γυρίσει σελίδα στον Δήμο Λαρισαίων και κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί. Γνωρίζουμε ότι η μετάβαση από το εφικτό στο επιθυμητό θα είναι μια πορεία με εμπόδια και συγκρούσεις.

Στην νέα αυτή εποχή και στον δύσκολο αγώνα που ξεκινάμε μέσα σε συνθήκες κρίσης και σκληρής μνημονιακής πολιτικής, δεν θα σταματήσουμε να επιδιώκουμε την συνεργασία και των συναγωνιστών της Λαϊκής Συσπείρωσης , την συναίνεση και την μέγιστη συσπείρωση δυνάμεων  για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας των πολιτών και την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου.

Σε ότι αφορά στα επιμέρους ζητήματα που έθιξε στην συνέντευξή της η «Λαϊκή Συσπείρωση», απαντάμε με την  πολιτική μας και θα απαντήσουμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αγαπητοί φίλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» , κοιτάξτε γύρω σας! Δεν είμαστε εμείς οι αντίπαλοι! Μαζί μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο, για τα παιδιά, τους πολίτες , την πόλη, τους εργαζόμενους. Μην εξαντλείτε τον αγώνα σας σε δηλητηριώδεις ανακοινώσεις.

Και επιτέλους! Άλλος ο ρόλος των κομμάτων στην Αυτοδιοίκηση και άλλο ο ρόλος των αυτοδιοικητικών παρατάξεων. Τουλάχιστον εμείς  έτσι αντιλαμβανόμαστε την Αυτοδιοίκηση.  Άλλο λοιπόν το κόμματα και άλλο η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ.  Τόσο απλά!»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ