ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΑΠΑΓΩΓΗ 14ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ “ΦΙΛΟΥΣ” ΤΟΥ

απαγωγηΣοκ προκαλεί η πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση της απαγωγής ενός 14χρονου αγοριού στο Καματερό. Μάλιστα, «πρωταγωνιστές» είναι φίλοι του θύματος, τους οποίους είχε εμπιστευτεί και φιλοξενήσει στο σπίτι του. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως οι συμμαθητές του θα έστησαν την απαγωγή του, βιώνοντας εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τους.

Οι νεαροί τον κρατούσαν όμηρο σε ένα δωμάτιο με δεμένα μάτια και τον χτυπούσαν προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έχει η οικογένειά του κρυμμένα τα χρήματα στο σπίτι όπου διέμεναν, ενώ στη συνέχεια τον εγκατέλειχαν σε σκουπιδότοπο.

Η παγίδα που του έστησε ένας φίλος του

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Βασίλης Ταουξής, όλα ξεκίνησαν όταν επισκέφθηκε το σπίτι  όπου διέμενε με την οικογένειά του ένας φίλος του. Τότε, όπως ανέφερε ο κ. Ταουξής στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ 1, ο ανήλικος φίλος του του πρότεινε να του πουλήσει ένα παιχνίδι Playstation σε πολύ χαμηλή τιμή. Ο 14χρονος «τσίμπησε», με αποτέλεσμα να βγάλει τα χρήματα που είχε κρύψει η οικογένειά του στο air condition. Αυτό ήταν και το λάθος του, καθώς ο 16χρονος είδε την κρυψώνα και ενημέρωσε τρεις φίλους του να πάνε στο σπίτι με σκοπό την κλοπή.

Πώς έστησαν την απαγωγή οι ανήλικοι

Μία ημέρα μετά, την ώρα που ο ανυποψίαστος 14χρονος κατευθυνόταν προς το σχολείο του, τον πλησίασε ένα αυτοκίνητο, από το οποίο αποβιβάστηκαν δύο με τρεις νεαροί. Αφού του φόρεσαν μία κουκούλα, τον έβαλαν στο πορτ-μπαγκάζ του οχήματος και τον οδήγησαν σε ένα δωμάτιο όπου και τον κράτησαν όμηρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, ο 14χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση με τους δράστες να τον ξυλοκοπούν ανελέητα, προκειμένου να τους δώσει τα κλειδιά του σπιτιού του και να τους αποκαλύψει πού κρύβουν τα χρήματα οι γονείς του αλλά και πότε θα απουσιάζουν από το διαμέρισμα. Το παιδί ομολόγησε με τους ανήλικους δράστες να μεταβαίνουν στο σπίτι του, να το λεηλατούν και να αρπάζουν τις οικονομίες της οικογένειας.

Στη συνέχεια, οι δράστες επέστρεψαν στο δωμάτιο όπου κρατούσαν όμηρο τον 14χρονο, τον έβαλαν με τον ίδιο τρόπο στο αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψαν στα σκουπίδια.

Ρακοσυλλέκτες τον εντόπισαν και τον περιέθαλψαν, ενώ ενημέρωσαν τόσο την οικογένειά του, όσο και την Αστυνομία, βάζοντας τέλος στον εφιάλτη του 14χρονου.

Για την υπόθεση έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, με τους άνδρες της Αστυνομίας να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, μίας απαγωγής που έχει προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη.

newsbomb.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ