ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΝΤ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Επεισοδιακή συνέλευση με αποχώρηση της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και αποκλεισμό των αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΆλλαξε τα δεδομένα η αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ  από τη χθεσινή εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Ν.Τ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ. Έτσι, σε σύνολο 131 εγγεγραμμένων ψήφισαν 99, ενώ βρέθηκαν και 2 άκυρα ψηφοδέλτια και πήραν:

ΔΑΚΕ (πρόσκειται στη ΝΔ): 35 ψήφοι και 4 έδρες

ΔΑΣ ( πρόσκειται στο ΚΚΕ): 31 ψήφοι και 4 έδρες

ΑΔΣ (πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ): 29 ψήφοι και 3 έδρες

Βάσει των αποτελεσμάτων εκλέγονται οι: Δημ. Παπαποστόλου, Κων/να Αληφακιώτη, Συμεών Χοντής και Ευθ. Χύτα από τη ΔΑΚΕ, Ζήσης Γκαραλιάκος, Γ. Γκόγκας, Γ. Κοντοδήμος και Γ. Γκάτος από τη ΔΑΣ και Γλυκερία Ντάνη, Κων/νος Λαρίσης και Ζήσης Δημεράς από την ΑΔΣ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕν τω μεταξύ αντιμέτωπα  με σκηνές απείρου κάλλους βρέθηκαν σήμερα τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυπταν την εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντασης, ύβρεων και αποχωρήσεων, σε μια εικόνα που μόνο τιμητική δεν είναι για το συνδικαλιστικό κίνημα και τους εκπροσώπους του.

Σε γραφειοκρατική  αβλεψία απέδωσαν οι εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ το πρόβλημα που προέκυψε, ζητώντας να πάρουν μέρος στη διαδικασία, πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από το προεδρείο, το οποίο επικαλέστηκε την υπεράσπιση της νομιμότητας.

Οι τόνοι ανέβηκαν την ώρα που εκπρόσωπος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης πρότεινε την παράταση της θητείας της απερχόμενης διοίκησης μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου προκειμένου να μετέχει της διαδικασίας και η ΕΛΜΕ, πρόταση που  επίσης δεν έγινε δεκτή, προκαλώντας την αποχώρηση της παράταξης!

Μετά την ανταλλαγή ύβρεων και αντεγκλήσεων  η συνέλευση ξεκίνησε… κανονικά ενώ αργά το βράδυ αναμένονται και τα αποτελέσματα για τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ