ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

DENDRO (Αντιγραφή)Το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου πήρε απόφαση να προχωρήσει στην απομάκρυνση επικίνδυνων δένδρων που βρίσκονται εντός των οικισμών του Δήμου, και προχώρησε στην σύσταση τετραμελούς επιτροπής, έργο της οποίας θα είναι ο εντοπισμός όλων των επικίνδυνων δένδρων, ο χαρακτηρισμός τους καθώς και η ανάλυση των εργασιών που θα πρέπει να γίνουν.

Η επιτροπή αποτελείται από  την κα Γιουβρή Θεοδώρα –Δ/ντρια Περιβάλλοντος, τον κο Καράτζιο Στέλιο –Προϊστάμενο Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου, την κα Τριανταφύλλου Έφη, υπάλληλο του Τμήματος Πολεοδομίας του Δήμου, τον πρόεδρο Δ.Κ. Τυρνάβου κο Χαλουλη Γιώργο για την Δ.Ε. Τυρνάβου, για την Δ.Ε. Αμπελώνα θα συμμετέχει  η πρόεδρος της Δ.Κ. Αμπελώνα κα Αναστασία Νταλαμπέκα,  ενώ η κατάσταση με τις ενέργειες που θα επακολουθήσουν (κοπή ή αποψίλωση των δένδρων) θα επικυρωθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου στην επόμενη συνεδρίαση του.

Για τα δένδρα που βρίσκονται σε χαρακτηρισμένα πάρκα, άλση ή εκτός οικιστικής ζώνης έχει ζητηθεί η  έγκριση του Δασαρχείου ενώ θα εκδοθεί άδεια κοπής από το γραφείο Πολεοδομίας του Δήμου μας και θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες (Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ