ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙ-ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE (ΒΙΝΤΕΟ)

GGKΈνα προκλητικό νέο βίντεο που αναδεικνύει το σεξισμό, δείχνοντας μικρά κορίτσια να βρίζουν στην κάμερα έχει αποκατασταθεί στο You Tube, από το οποίο είχε αποσυρθεί.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Αμερικανική κερδοσκοπική εταιρεία FCKH8.com, δείχνει πέντε κορίτσια, ηλικίας 6 έως 13 ετών, ντυμένα σαν πριγκίπισσες να λένε: «Τι είναι πιο προσβλητικό; Ένα μικρό κορίτσι να λέει f ** k (= γαμ…ο) ή ο σεξιστικός τρόπος που η κοινωνία αντιμετωπίζει τα κορίτσια και τις γυναίκες; ”

Στο βίντεο, τα κορίτσια αναφέρουν παραδείγματα του συνεχιζόμενου σεξισμού, όπως: “Μία στις πέντε γυναίκες θα υποστεί σεξουαλική επίθεση ή βιασμό από έναν άνδρα. Σταματήστε να λέτε στα κορίτσια πώς να ντύνονται, και αρχίστε να διδάσκετε στα αγόρια f ** king (γα…ο) να μη βιάζουν. ”

Τα κορίτσια μετράνε ως το πέντε, και ρωτούν: «Ποια από εμάς θα είναι” (Εννοείται: το επόμενο θύμα βιασμού).

Στη σελίδα στο YouTube υπάρχει μήνυμα που αναφέρει τα εξής: «Αυτό το βίντεο αποσύρθηκε επειδή το περιεχόμενό του παραβίαζε τους όρους Παροχής Υπηρεσιών του You Tube.”

Ωστόσο, εκπρόσωπος του You Tube είπε στην The Independent: “Η ομάδα πολιτικής μας έριξε μια ματιά στο βίντεο και φαίνεται ότι έγινε λάθος και δεν έπρεπε να αποσυρθεί. Γι αυτό και το αποκαταστήσαμε. Με την τεράστια ποσότητα βίντεο στην ιστοσελίδα μας, μερικές φορές κάνουμε λάθη.”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ