ΑΝΕΤΗ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

1h1«Άνετη πρωτιά, φλερτ με την αυτοδυναμία»: 8,5 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε έρευνα της Public Issue. Στην παράσταση νίκης η ψαλίδα ανοίγει στις 44 μονάδες, ενώ αυξάνεται το ποσοστό των ψηφοφόρων που βλέπουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κερδίζει τις εκλογές με μεγάλη διάφορα. 

Σύμφωνα με νέα έρευνα της Public Issue για λογαριασμό της “Εφημερίδας των συντακτών” ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί σημαντικό προβάδισμα έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Στην παράσταση νίκης η ψαλίδα ανοίγει στις 44 μονάδες, ενώ αυξάνεται το ποσοστό των ψηφοφόρων που βλέπουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κερδίζει τις εκλογές με μεγάλη διάφορα.

Αναλυτικά, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 35,5%, η Ν.Δ. στο 27%, το Ποτάμι στο 10,5%, το ΚΚΕ στο 6,5%, το ΠΑΣΟΚ στο 6%, η Χρυσή Αυγή στο 6%, οι ΑΝΕΛ στο 3% και η ΔΗΜΑΡ στο 1% με τα υπόλοιπα κόμματα να αθροίζονται στο 4,5%.

Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ παγιώνει και διευρύνει τη διαφορά του από τη Νέα Δημοκρατία, με 66% έναντι 22% αντίστοιχα.

Μεταξύ άλλων, 4 στους 10 ερωτηθέντες απαντούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές «με μικρή διαφορά». Για νίκη με «μεγάλη διαφορά» κάνει λόγο το 1%, ενώ δεν εκφράζει γνώμη το 12%.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε πανελλαδικά, από τις 13 έως τις 20 Οκτωβρίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com