ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 39

arΘα τα’ μαθες φαντάζομαι ακροατή μου. «Τρίζουν» τα θεμέλια των… τουριστικών μας γαστρονομικών μνημείων και των θεσμών από κοντά. Άυπνη μαθαίνω μέρες τώρα η Όλγα(η Κεφαλογιάννη ντε!).
Μα να εισάγουμε κατεψυγμένο ΜΟΥΖΑΚΑ από Κίνα?

Εγώ που λες γι’αυτό  ξεκίνησα να γράφω αλλά φευ… αλλού η ζωή και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βεβαίως- βεβαίως, με πάει!

Άλλος για Ρίο τράβηξε κι άλλος για Αμαντέους  που θα πιστοποιούσε και ο παλιότερος Λαρισαίος, είναι και αυτή η σχιζοφρένεια που σε έχω ενημερώσει πως με ταλαιπωρεί, τι να πω?

Επανέρχομαι. Και πάνω εκεί που ξεκίνησα με σθένος και ορμή να υπερασπισθώ μέχρι τελευταίας πιρουνιάς  που λέει ο λόγος την πατροπαράδοτη μελιτζάνα(που για όσους με ξέρουν μιλάμε για ΤΗΝ υπέρβαση), μου προέκυψε… Ελιά!!

Θανάσης Χειμωνάς  υποψιασμένε μου. Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά του Βαγγέλη και υπεύθυνος ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του ΠΑΣΟΚ. Α, και συγγραφέας.

Άνθρωπος του πνεύματος θα πεις και θα συμφωνήσω.

Εγώ, γιατί τι ήταν να διαφωνήσει με τις απόψεις του μια «δικτυωμένη» στο φατσοβιβλίο?

Ξεσπάθωσε ο… πράσινος μπίτνικ!!

Κουτσαβάκικες εκφράσεις τύπου «μόκο» ήταν το λιγότερο για τον υπεύθυνο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, το ξαναγράφω.

Γιατί στη συνέχεια, προς τιμήν προφανώς της μάνας της «δικτυωμένης» αλλά και του… διαλόγου φαντάζομαι, κατέβασε και το… φερμουάρ ο πολιτισμένος…

Αντριλίκια με μουσική υπόκρουση Πάριου, αν και μαθαίνω στην πορεία αναθεώρησε, κάνοντας στροφή στον Πουλόπουλο!!!

Δεν θα σχολιάσω  περαιτέρω, άλλωστε ότι έχει να κάνει με τον πολιτισμό σε τούτο τον τόπο πονάει ακόμα διπλά, τουλάχιστον ορισμένους.

Μια κουβέντα μόνο. Μήπως να ανέβαζε τον τόνο του πολιτισμού του στην παραλήγουσα ο «πολιτιστικός» Χειμωνάς?

Στα πλατώ  της εκπομπής ΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ, σε μουσική και στίχους Γιώργου Ζήκα, από το δίσκο ΣΥΝΕΡΓΑ του Νίκου Παπάζογλου, με την αξεπέραστη φωνή του Νικόλα.

Αφιερωμένο ξέχωρα σε όσους γιορτάζουν. Στο φίλο μου το Μήτσο και σε κείνο το… γαϊδούρι  του «Δον Κιχώτη»!!

Υ.Γ. Ξέρω άσχετο, αλλά αυτό το «κοινωνική» δίπλα στο δικτύωση πολύ με μπερδεύει…
Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ