ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Γιορτάζει το Σάββατο η Τ.Κ. Αγ. Αναργύρων

zap2Την Τοπική Κοινότητα Ζαππείου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Αγροτικής Ανάπτυξης Αντώνη Ρεντζιά. Ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην τοπική κοινότητα Ζαππείου από την πρόεδρο Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου – Γκαραγκούνη,

τη δημοτική σύμβουλο του Δήμου Κιλελέρ Ζωή Ανυφαντή και τους τοπικούς συμβούλους Ευάγγελο Παπαδημητρίου και Αριστείδη Τσιγάρα. Η επίσκεψη στο Ζάππειο εντάσσεται στο πρόγραμμα επισκέψεων του δημάρχου στα τοπικά διαμερίσματα του δήμου Κιλελέρ που θα πραγματοποιηθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Το Σάββατο 1η Νοεμβρίου γιορτάζει και πανηγυρίζει ο ιερός ναός των Αγίων Αναργύρων στους Αγίου Αναργύρους του Δήμου Κιλελέρ. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: Παραμονή της εορτής την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στις 6μμ κωδωνοκρουσίες, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, αρτοκλασία και επίκαιρο Θείο Κήρυγμα από εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τιρνάβου. Ανήμερα της εορτής των Αγίων, Σάββατο 1η Νοεμβρίου: 7:30 πμ όρθρος, 9:00 πμ Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία και ύψωμα προς τιμήν των Αγίων Αναργύρων και ομιλία από Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τιρνάβου, 10:30 πμ Περιφορά της ιεράς εικόνας των Αγίων Αναργύρων και δέηση στην κεντρική πλατεία του δημοτικού διαμερίσματος των Αγίων Αναργύρων. Παρακαλούνται από την επιτροπή του ναού και το τοπικό συμβούλιο των Αγίων Αναργύρων οι φιλέορτοι χριστιανοί να μετέχουν των ιερών ακολουθιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ