JULIA ROBERTS: “ΈΒΑΛΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΙΦΤΙΝΓΚ!”

2014“Έβαλα σε κίνδυνο την καριέρα μου με την επιλογή μου να μην κάνω αισθητικές επεμβάσεις”, δήλωσε σε συνέντευξή της η Julia Roberts. Η Χολιγουντιανή σταρ, μετά το σάλο που προκλήθηκε με τις τελευταίες φωτογραφίες της Renée Zellweger, αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει λίφτινγκ.
Σε λίγες μέρες θα γίνει 47 χρόνων και όμως για εκείνη – κόντρα στα πρότυπα του Χόλιγουντ – οι αισθητικές επεμβάσεις δεν είναι μονόδρομος. Η Julia Roberts παραμένει όμορφη και δροσερή, χαίρεται τις πρώτες ρυτίδες της και δηλώνει κατά των επεμβάσεων.

Βεβαία, γνωρίζει πως αυτή η επιλογή της μπορεί και να γυρίσει… μπούμερανγκ! “Με τα πρότυπα του Χόλιγουντ, έχω ήδη πάρει ένα μεγάλο ρίσκο, που δεν έχω κάνει λίφτινγκ, αλλά έχω δηλώσει στην Lancome, ότι επιθυμώ να είμαι μοντέλο για την αντιγήρανση, έτσι θα πρέπει να με κρατήσει τουλάχιστον μέχρι να γίνω πενήντα ετών”, είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “You”.

H “Pretty Woman”, μάλιστα και στο παρελθόν είχε δηλώσει πως είναι κατά των επεμβάσεων στο πρόσωπο! Το 2010 είχε πει ότι δεν θέλει να κάνει botox και να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, για να την… αναγνωρίζουν τα παιδιά της!

“Είναι λυπηρό το ότι ζούμε σε έναν κόσμο που επικρατεί ο πανικός και η δυσμορφία εξαιτίας των γυναικών που δεν δίνουν ούτε μια ευκαιρία στον εαυτό τους να δουν πως θα είναι όταν μεγαλώσουν”, είχε πει και φαίνεται να το εννοεί…

Tlife.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ