ΑΙΣΧΟΣ: ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

χωματ3Μπορεί πριν από λίγες μέρες η δημοτική αρχή του Τυρνάβου να προχώρησε σε κλείσιμο μιας μεγάλης χωματερής που βρισκόταν δίπλα σε σπίτια στον Αμπελώνα κάνοντας τις απαραίτητες εργασίες διευθέτησης και ισοπέδωσης του χώρου, δυστυχώς όμως με την απαράδεκτη και εξοργιστική συμπεριφορά τους κάποιοι,

αμέσως, με την ολοκλήρωση των εργασιών από το συνεργείο του δήμου άρχισαν να πετούν εκ νέου απορρίμματα, μπάζα και άχρηστα για εκείνους αντικείμενα δημιουργώντας εκ νέου τη χωματερή.

Η ενέργειά τους αυτή έχει ξεσηκώσει τους κατοίκους που βλέπουν να ξαναδημιουργείται μία επικίνδυνη εστία μόλυνσης δίπλα στα σπίτια τους και αναζητούν τρόπους να αντιδράσουν, στέλνοντας ακόμη και στη δικαιοσύνη τους ασυνείδητους.

Η οργή και η αγανάκτησή τους μάλιστα μεγάλωσε ακόμη περισσότερο πριν από δύο περίπου μέρες όταν είδαν εν ενεργεία σύμβουλο παράταξης της αντιπολίτευσης να εναποθέτει απορρίμματα και μάλιστα να επιδεικνύει προκλητική συμπεριφορά όταν του ζήτησαν να μην πετάξει τα σκουπίδια.

Μάλιστα σημειώνουν ότι ο εν λόγω σύμβουλος πρόσφατα εξέφρασε διαμαρτυρίες για την ύπαρξη σκουπιδιών κοντά στο σπίτι του.

Επειδή υπάρχει κίνδυνος το θέμα της χωματερής να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις οι κάτοικοι καλούν τη δημοτική αρχή να θωρακίσει το χώρο και γιατί όχι να αναζητήσει τρόπους τιμωρίας των ασυνείδητων που εναποθέτουν τα απορρίμματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ