ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

proiontaΟι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας προχωρούν σε νέα διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης. Έχοντας αφουγκραστεί την επιθυμία των πολιτών, που υποστηρίζουν συνειδητά και με θέρμη τη διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», προχωρούν στη διάθεση των παρακάτω προϊόντων:

1. Μέλι (ανθέων και κωνοφόρων δέντρων) από μελισσοκόμους της περιοχής μας, σε συσκευασία των 3 kg προς 15 € (δηλαδή, 1kg = 5 €)

2. Αλεύρι  από τους Μύλους Κουτσιαρή – Κατερίνη

2α.    Αλεύρι μαλακό για όλες τις χρήσεις τύπου 70% σε συσκευασία 10kg προς 5 € (δηλαδή, 1kg= 0,50 €)

2β.    Αλεύρι σκληρό σε συσκευασία 10 kg προς 7,00 € (δηλαδή, 1kg= 0,70 €)

2γ.    Αλεύρι ολικής άλεσης σε συσκευασία 5 kg προς4,00 € (δηλαδή, 1kg= 0,80 €)

3. Πατάτες  από την Καλλιπεύκη ποικιλίας Baren κιτρινόσαρκες  (παραγωγός :Κωνσταντίνος Τσιούγγος-Γκρίτζιας) σε συσκευασία 10 kg προς 3 € (δηλαδή,1kg=0,30€)

4.Φασόλια Γίγαντες ποικιλία Ελέφαντες από τη Μικρολίμνη Φλώρινας (Πρέσπες), του παραγωγού  Χρήστου Στεργίου με τιμή ανά κιλό 3,00€, σε συσκευασία 2κιλών 6,00€ η συσκευασία.

5.Τσάι του βουνού από Βρύναινα Αλμυρού (παραγωγός Χατζηπλής Δημήτρης)σε συσκευασία 150 – 160 gr  προς 1,5 €

6. Ρίγανη Βιολογική πιστοποιημένη από Βρύναινα Αλμυρού (παραγωγός:  Χατζηπλής Δημήτρης),σε συσκευασία 200gr και τιμή 1,50€

Στις παραπάνω τιμές των προϊόντων είναι συνυπολογισμένος και ο ΦΠΑ.

Οι παραγγελίες θα γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας (www.energw.gr) ή στη Στέγη Αλληλεγγύης–Μανδηλαρά & Παναγούλη 37. Υπενθυμίζουμε, ότι εκτός από την εξασφάλιση ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, ελλήνων παραγωγών στην καλύτερη δυνατή τιμή, η δράση μας στοχεύει και στην συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο των Εν.Πο.Λ. που υποστηρίζει αρκετές οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα! Έτσι, κερδίζουμε σε ποιότητα και τιμή, στηρίζοντας παράλληλα  τα ελληνικά προϊόντα, και δίνοντας αξία στο μόχθο του Έλληνα παραγωγού, ενώ  ταυτόχρονα, επιτελούμε ένα σημαντικό έργο κοινωνικής αλληλεγγύης, βοηθώντας συμπολίτες μας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ