Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ

elia1Την 2η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς, διοργανώνει το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Δημοτικής Ενότητας Γόννων ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠΕΠΤ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Λάρισας.
Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και του δημάρχου, Κώστα Κολλάτου,  οργανώνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά η Γιορτή ελιάς  , για την ανάδειξη και προβολή τόσο της περιοχής όσο και των προϊόντων της Ελιάς και του λαδιού, με σκοπό να ωφελήσει την οικονομία της περιοχής και να αποτελέσει κοινό τόπο συνάντησης αγροτών, εμπόρων, ελαιοπαραγωγών, τυποποιητών και επιστημόνων από την ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της γιορτής πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στους Γόννους, στην οποία παραβρέθηκαν ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, πρόεδροι  Οργανισμών του δήμου, σύλλογοι, η Ομάδα Παραγωγών Πουρναρίου,  τυποποιητές, παραγωγοί της περιοχής και συζήτησαν λεπτομέρειες για τη διοργάνωση.

elia2Η διήμερη γιορτή θα περιλαμβάνει επιμορφωτική ημερίδα για τους αγρότες-ελαιοπαραγωγούς, περίπτερα έκθεσης αγροτικών προϊόντων της περιοχής καθώς και τοπικών φορέων, πολιτιστικές εκδηλώσεις και έκθεση φωτογραφίας για την ελιά.
Στο αμέσως επόμενο  διάστημα θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 2η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ