Η ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΛΙΝΤΑ ΕΒΑΝΓΚΕΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

ddsΟ χρόνος είναι αμείλικτος, ιδίως για τις γυναίκες που έγιναν διάσημες για την ομορφιά τους. Απόδειξη η εμφάνιση προ ημερών στο Σίδνεϊ της περίφημης Λίντα Εβανγκελίστα, του διάσημου τοπ μόντελ των 90ς που τώρα είναι πια 49 ετών και δείχνει τόσο διαφορετική από την κοπέλα που κατακτούσε τις πασαρέλες και γοήτευε τον πλανήτη.

Η Εβανγκελίστα απαθανατίστηκε από φωτογράφους που πολιορκούσαν το ξενοδοχείο της στο Σίδνεϊ, όπου η ίδια εργάζεται ως κριτής στην εκπομπή «Australia’s Next Top Model». Χωρίς μακιγιάζ, με ατημέλητα μαλλιά και αρκετά πιο παχιά έδειξε άνετη με τους παπαράτσι.

Η ίδια δεν δείχνει να έχει πρόβλημα με τη δημόσια εικόνα της και μιλάει ακομπλεξάριστα γι’ αυτήν. Πρόσφατα δήλωσε ότι δεν έχει κάνει ακόμα πλαστική αλλά αν έκανε θα το ανακοίνωνε δημόσια. «Θα είμαι χαρούμενη αν μεγαλώσω με χάρη. Θέλω να γεράσω. Αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν με νοιάζει πόσο χρονών θα δείχνω, αλλά θέλω να είμαι ωραία» είπε.

ddfΑλλωστε δεν έχει χάσει τον αέρα της πασαρέλας: Μόλις τον περασμένο μήνα η διάσημη Καναδή συμμετείχε σε μια ακόμη επίδειξη μόδας του φημισμένου διδύμου Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα.

Απλά η τωρινή εικόνα της που δημοσιεύτηκε στην Daily Mail δείχνει να απέχει τόσο πολύ από εκείνη την εποχή που η ίδια έλεγε ότι ανήκει στην ομάδα των σούπερ τοπ μόντελ που δεν σηκώνονται από το κρεβάτι τους για λιγότερα από 10.000 δολάρια….

tanea.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ