ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ”

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ 'ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΠΟΛΗ'Η νέα διοικούσα επιτροπή της δημοτικής παράταξης “Λάρισα Ανθρώπινη Πόλη” με επικεφαλής τον Εκτ. Νασιώκα, εκλέχθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στην οποία πήραν μέρος περίπου 400 μέλη και φίλη της παράταξης. Βάσει των αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε η εφορευτική επιτροπή στη διοικούσα επιτροπή εκλέγονται οι:  

1. ΜΑΤΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 166

2. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ  114

3. ΓΑΝΟΧΩΡΙΤΟΥ-ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΓΟΝΗ 113

4. ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΦΡΑΝΤΖΗ 94

5. ΣΚΟΥΠΡΑΣ ΦΩΤΗΣ 93

6. ΧΑΤΖΗΠΟΥΛΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 86

7. ΚΟΥΤΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 85

8. ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΦΑΝΗ 79

9. ΡΟΥΜΠΑΚΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 76

10. ΠΑΠΑΚΡΙΒΟΣ ΜΑΚΗΣ 73

11. ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 69

12. ΓΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 63

13. ΣΧΙΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 60

14. ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΥ ΝΟΤΑ 47

και ΜΟΥΚΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 47

16. ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 43

17. ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ ΧΑΡΑ 42

18. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΑΚΗΣ 36

19. ΦΡΥΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 33

20. ΤΡΑΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 31

21. ΚΑΡΙΠΙΔΗ ΜΑΡΙΑ 16

22. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑΝΟΣ 14

Στη 14η θέση ισοψήφησαν η Νότα Μαργωμένου και ο Γιώργος Μουκάνης. Θα γίνει κλήρωση από την εφορευτική επιτροπή παρουσία των 2 υποψηφίων τις επόμενες μέρες.

Ως γνωστών εκλέγονται 14 τακτικά μέλη και 8 αναπληρωματικά για τη Διοικούσα Επιτροπή της παράταξης.

Για την Εφορευτική Επιτροπή ο Πρόεδρος Γιώργος Αντωνόπουλος.

Ο ΕΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑΣ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο κ. Νασιώκας σε δήλωσή του ανέφερε: “Η εκπληκτικά και απρόβλεπτα μεγάλη συμμετοχή των μελών και των φίλων της Ανεξάρτητης Δημοτικής μας Παράταξης, που προσήλθαν σήμερα αυθόρμητα για να δώσουν με την ψήφο τους δύναμη στην «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» μας γεμίζει όλους με επιπλέον ευθύνη αλλά και δύναμη και αισιοδοξία. Οι συμπολίτες μας, Γυναίκες και Άνδρες, που σε μέρες απαξίωσης κάθε συμμετοχής στα κοινά προσήλθαν μαζικά και αποφάσισαν ποιοι θέλουν να οδηγήσουν την παράταξή τους στο μέλλον, έδειξαν τον τρόπο που οι πολίτες θέλουν να λειτουργούν οι παρατάξεις. Έδειξαν με τη συμμετοχή τους το νέο απέναντι στο παλιό, που ευθύνεται για τα σημερινά αδιέξοδα στο Δήμο μας και στη χώρα γενικότερα.

Τολμήσαμε το καινούργιο και δικαιωθήκαμε. Τώρα έχουμε υποχρέωση να οργανώσουμε την παράταξή μας σε κάθε γειτονιά, συνοικία και χωριό και παράλληλα να παντρέψουμε την άποψη των πολιτών και των φορέων για το κάθε ένα χωριστά μικρό και μεγάλο θέμα της πόλης με τα δικά μας όνειρα, την επιστημονική γνώση και την πρωτοποριακή άποψη. Με συνεννόηση και συνεργασία με όλους θα είμαστε μπροστά στην προσπαθεια να ανοίξουν όλα τα μεγάλα θέματα της πόλης και του Δήμου για να οραματίσουμε και να δρομολογήσουμε τις προϋποθέσεις για τη Λάρισα των ονείρων μας.

Αφού ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους πολίτες, όσους προσήλθαν στη σημερινή διαδικασία αλλά και όσους δεν κατάφεραν για πολλούς λόγους να το πράξουν, θέλω να συγχαρώ τα δεκατέσσερα τακτικά και τα οκτώ αναπληρωματικά μέλη που σήμερα εκλέχτηκαν στο ανώτατο όργανο της «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» και τους εύχομαι καλή δύναμη στην προσπάθειά τους να υπηρετήσουν τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες που τους επέλεξαν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ