ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

φωτιαΣυνελήφθη σήμερα  το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βόλου, ένας 56χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 47χρονης, πρώην συζύγου του.

Ειδικότερα, χθες (02-11-2014) το βράδυ ο 56χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την πρώην σύζυγό του στην οικία, όπου διαμένουν μαζί, την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό (οινόπνευμα) και με τη χρήση αναπτήρα της έβαλε φωτιά, προκαλώντας της εγκαύματα.

Το έγκλημα έγινε για λόγους αντιζηλίας και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τριών τους παιδιών.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού, με την γυναίκα να καταφέρνει να σβήσει την φωτιά και βγαίνοντας από το διαμέρισμα να φωνάζει σε βοήθεια τους υπόλοιπους ενοίκους των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας, οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία

Η παθούσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται, ενώ μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ