ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΤρίτη συνεχόμενη ήττα για τον Τύρναβο σήμερα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη και ήδη η ανησυχία άρχισε να κυριαρχεί στο κυανέρυθρο στρατόπεδο. Αντίθετα το πρώτο τρίποντο στην φετινή σεζόν κατέκτησε ο Απόλλων 1926 που κέρδισε με 1-0.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση, πήραν δίκαια την νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που δημιούργησε μόλις μία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι.

Ο Απόλλων μπήκε δυνατό στο γήπεδο και μόλις στο 6’ είχε την πρώτη ευκαιρία με τον Ευσταθίου να σουτάρει από πλάγια θέση και τον Πρίφτη να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 12’ οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ. Ο Γαλανόπουλος σεντράρει από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 37 νέα μεγάλη στιγμή για τον Απόλλωνα όταν ο Παπαδόπουλος βρήκε με κάθετη πάσα τον Τσούτση, αλλά το σουτ του τελευταίου έδιξε σε κόρνερ ο Πρίφτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε, αφού ο Απόλλωνας προσπάθησε να κρατήσει το 1-0, ενώ ο Τύρναβος δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ της Καλαμαριάς.

Η μόνη ευκαιρία για κάτι καλό ήλθε για τους παίκτες του Τυρνάβου στο 52’ όταν ο  Πόκονγκ έπισε δυνατό σουτ το οποίο όμως έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

Απόλλων 1926 : Παν. Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Μπερτέν, Ολίσε(64’ Σουλίδης), Ακασού(81’ Καπετάνος), Νατσιόπουλος, Τσούτσης (51’ Γκέσιος), Ευσταθίου, Βασ. Παπαδόπουλος.

Τύρναβος: Πρίφτης, Χαλούλος, Σιάτρας, Μπράνκοβιτς, Καραμανλής, Παληγεώργος (88 Πεχλιβάνοπουλος), Ντατίδης (71Σκαθαρούδης), Γεωργίου, Ότα(54 Μιλουτίνοβιτς), Τσούκαλος, Πόκονγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ