ΕΠΑΝΕΝΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟ ΝΕΡΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ!!!

Εξεδωσε ανακοίνωση για νερό και δημοτικά τέλη

???????????????????????????????Συνεχίζονται οι δικαστικές διώξεις των κατοίκων του δήμου Τυρνάβου για τον Αγώνα για Φθηνό Νερό, από την απελθούσα δημοτική αρχή. Φαίνεται ότι δεν πήραν το μήνυμα των προσφάτων δημοτικών εκλογών. Η Επιτροπή Αγώνα για Φθηνό Νερό καλεί όλους τους φορείς, την νέα δημοτική αρχή και όλους τους κατοίκους στην δίκη που θα γίνει στις 29 Μαϊου 2015.

Η Επιτροπή Αγώνα δεσμευόμενη με τις αποφάσεις και της τελευταίας Λαϊκής Συνέλευσης συνεχίζει τον αγώνα για την δικαίωση των αιτημάτων, γιατί το Νερό δεν είναι εμπόρευμα, όπως και όλα τα κοινωνικά αγαθά.

Συνεχίζουμε τον Αγώνα μας σύμφωνα με τα αιτήματα των Λαϊκών Συνελεύσεων για:

– 0,25 λεπτά στα πρώτα 100 κ.μ., 0,36 λεπτά μέχρι τα 200 κ.μ., 0,42 λεπτά μέχρι τα 300 κ.μ., κοκ,

– ΧΩΡΙΣ ειδικό τέλος (80%),

– ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ 23% επί του ειδικού τέλους,

– ΧΩΡΙΣ ελάχιστη κατανάλωση, και να ισχύσουν αυτά από τον Μάρτιο του 2011 και εντεύθεν, σε ΟΛΟ το Δήμο Τυρνάβου.

Επίσης καλούμε τη νέα δημοτική αρχή να πάρει πίσω τις πρόσφατες αυξήσεις των δημοτικών τελών, διότι ούτε η οικονομική συγκυρία το επιτρέπει αλλά ούτε και οι παρεχόμενες υπηρεσίες του δήμου δικαιολογούν κάτι τέτοιο.

Άλλωστε το μήνυμα των τελευταίων δημοτικών εκλογών ήταν σαφέστατο: ο λαός του Δήμου Τυρνάβου απαιτεί Φθηνό Νερό όπως και συνολικά Φθηνά Κοινωνικά Αγαθά και Υπηρεσίες.

Όπως και η νέα δημοτική αρχή και οι άλλες παρατάξεις δεσμευτήκαν προεκλογικά σε αυτή την κατεύθυνση και τα αιτήματά μας.

Σε μας είναι σαφές ότι το ιδιαίτερα συντριπτικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών αποτελεί δέσμευση για τη συνέχιση του Αγώνα μέχρι τη συνολική δικαίωσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ