ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ ΣΥΝΕΒΗ…

347Ο Γιώργος ξυπνά με ένα φοβερό πονοκέφαλο μετά από το αποκριάτικο πάρτι που έγινε στην εταιρεία όπου εργάζεται. Ο Γιώργος συνήθως δεν πίνει, αλλά αυτή τη φορά τα ποτά δεν είχαν καθόλου γεύση …αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μη θυμάται πώς γύρισε στο σπίτι του. Επίσης, παρά τον πονοκέφαλο που έχει, αναρωτιέται μήπως είχε κάνει κάτι που δεν έπρεπε το προηγούμενο βράδυ.

Ανοίγοντας τα μάτια του, το πρώτο πράγμα που βλέπει είναι δύο ασπιρίνες και ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο. Και, δίπλα τους, ένα κόκκινο τριαντάφυλλο!

Μόλις σηκώνεται από το κρεβάτι, βλέπει μπροστά του τα ρούχα του τακτοποιημένα και φρεσκοσιδερωμένα. Κοιτάζει γύρω του και το δωμάτιο είναι σε άριστη κατάσταση, πεντακάθαρο. Έτσι είναι και το υπόλοιπο σπίτι.

Παίρνει τις ασπιρίνες, όταν ξαφνικά βλέπει ένα τεράστιο μαύρο μάτι να τον κοιτάζει από τον καθρέφτη του μπάνιου. Στη συνέχεια, παρατηρεί ένα σημείωμα που κρέμεται στη γωνία του καθρέφτη γραμμένο με κόκκινο χρώμα, με καρδούλες, και ένα φιλί με κραγιόν επάνω σε αυτό από τη σύζυγό του:

“Αγάπη μου, το πρωινό είναι έτοιμο. Πετάχτηκα να ψωνίσω για να σου ετοιμάσω το αγαπημένο σου φαγητό για το βράδυ. Σ ‘αγαπώ! Έφη”

Πηγαίνει στην κουζίνα όπου βρίσκει να τον περιμένει ζεστό πρωινό και αχνιστός καφές. Ο γιος του επίσης κάθεται στο τραπέζι και τρώει το πρωινό του. Ο Γιώργος τον ρωτά, “Στέφανε, …τί συνέβη χθες βράδυ;”

“Ήρθες στο σπίτι ξημερώματα, μετά τις τρεις, μεθυσμένος και τελείως ζαλισμένος. Έπεσες επάνω στο τραπεζάκι στο καθιστικό και το έσπασες, μετά σκόνταψες στο διάδρομο και έπεσες επάνω στην πόρτα, από όπου απέκτησες και το μαύρο μάτι».

Συγχυσμένος, ρωτά το γιο του: «Τότε, γιατί είναι όλα τόσο τέλεια και τόσο καθαρά; Γιατί έχω ένα τριαντάφυλλο, και το πρωινό μου είναι έτοιμο και με περιμένει;»

Και ο γιος απαντά: «Α, αυτό! Η μαμά σε έσυρε στην κρεβατοκάμαρα, και όταν προσπάθησε να σου βγάλει το παντελόνι, άρχισες να φωνάζεις: «Άφησέ με ήσυχο!!!  Είμαι παντρεμένος!!!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ