ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΣΕΠΤην πρόσληψη 144 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων και κλάδων προβλέπουν δύο προκηρύξεις που πρόκειται να εκδοθούν άμεσα από το ΑΣΕΠ. Οι προκηρύξεις αυτές είναι:

Προκήρυξη 4Κ/2014

Έτοιμη για δημοσίευση είναι η 4K/2014 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα εννέα (79) θέσεων τακτικού προσωπικού  Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς και Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης), στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Γ.Ε.Σ – 424 ΓΣΝΕ) και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Καταστήματα Κράτησης).

Για να δείτε τον πίνακα με τις θέσεις πατήστε ΕΔΩ

Η προκήρυξη θα εκδοθεί άμεσα σε ΦΕΚ και θα ορίζονται οι προθεσμίες για τις αιτήσεις

Προσλήψεις 65 μονίμων στην ΔΕΗ

Το ΑΣΕΠ θα εκδώσει προκήρυξη για εξηνταπέντε προσλήψεις μονίμων στην θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ «ΔΕΗ ανανεώσιμες ΑΕ» για διάφορες ειδικότητες και προσόντα.

Από το ΑΣΕΠ έγινε γνωστό ότι έχει αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση σε ΦΕΚ η υπ αριθμών 5K/2014 προκήρυξη , που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα πέντε (65) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ.

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν έχουν ως εξής

ΕΔΡΑ : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

(΄Ολες οι θέσεις των κατηγοριών Π.Ε., Τ.Ε.  και Δ.Ε. κατανέμονται στις κατωτέρω Δ/νσεις :  Ανάπτυξης Νέων Έργων & Αδειοδοτήσεων, Γεωθερμίας & Βιομάζας, Οικονομικών Λειτουργιών,  Διοίκησης & Ανθρώπινων Πόρων & Γραφείο Διευθύνοντος, Μικρών Υδροηλεκτρικών  Έργων & Υβριδικών Συστημάτων, Μετρήσεων, Φυσικών Πόρων & Πιστοποίησης,  Αιολικής Ενέργειας,  Κατασκευών & Συντήρησης Έργων ΑΠΕ, Ηλιακής Ενέργειας , τον  Κλάδο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και τον Τομέα Εσωτερικού Ελέγχου)

Η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί σε ΦΕΚ και να καθορίζονται όλες οι λεπτομέρειες για τις προθεσμίες και τα προσόντα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ