ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

τεμπηΣε πολύωρες διακοπές κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών θα προχωρήσει η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών, είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών:

Την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου (07.00 – 20.00)

την Τρίτη 11 Νοεμβρίου (07.00 – 20.00)

την Τετάρτη Νοεμβρίου (07.00 – 20.00).

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία.

Στο μεταξύ, θα μειωθεί η τιμή των διοδίων του Μοσχοχωρίου για τις ημέρες διακοπής της κυκλοφορίας για όσους πληρώνουν τοις μετρητοίς.

Έτσι, για πληρωμή μόνο με μετρητά οι τιμές των διοδίων στο Μοσχοχώρι μειώνονται σε 2,40 ευρώ (δίκυκλα), 3,50 ευρώ (ελαφρά οχήματα), 8,7 ευρώ (κατηγορία 3) και 12,2 ευρώ (κατηγορία 4).

«Οι τιμές διοδίων για τις συναλλαγές με πομποδέκτη, καθώς και οι τιμές διοδίων σε όλους τους υπόλοιπους σταθμούς που διαχειρίζεται η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου θα παραμείνουν ίδιες» καταλήγει η εταιρεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ